News

Accident mortal în Gorj. O femeie a vrut să meargă la biserică de Sfântul Ilie, dar a sfârșit călcată de mașină. Video

Sfârșit tragic pentru o femeie din județul Gorj. A fost lovită de o mașină, joi dimineață, în timp ce se ducea la biserică.
20.07.2023 | 11:39
Accident mortal in Gorj O femeie a vrut sa mearga la biserica de Sfantul Ilie dar a sfarsit calcata de masina Video
Accident mortal în Gorj. Colaj Fanatik. Sursa foto: Captură Gorj Online/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Accident mortal în Gorj, acolo unde o femeie a fost lovită de un autoturism, în timp ce mergea la biserică. Tragedia s-a produs, joi dimineață, în localitatea Câlnic, din județul Gorj.

Accident mortal în Gorj. O femeie a fost lovită de un autoturism

Potrivit polițiștilor rutieri, la volanul mașinii care a ucis-o pe victimă, se afla un șofer de 20 de ani, din comuna Plopșoru. Din primele date, se pare că tânărul ar fi adormit la volan.

ADVERTISEMENT

Femeia, în vârstă de 64 de ani, mergea pe marginea drumului atunci când a fost izbită de autoturism. Din nefericire, conform Gorj Online, aceasta nu a avut nicio șansă, impactul fiind fatal.

„Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tânăr de 20 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Câlnic, din direcția Târgu Jiu – Motru, pe fondul oboselii, ar fi adormit la volan și ar fi acroșat o femeie de 64 de ani, din comuna Runcu, care se deplasa pe marginea drumului.”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT

În zona cu pricina au ajuns polițiștii și o ambulanță. Echipajul medical a încercat să o resusciteze pe femeie, în speranța că aceasta ar putea fi salvată. Însă, manevrele nu au funcționat, fiind declarat decesul victimei.

Conform martorilor, citați de Antena 3, femeia voia să ajungă la biserică pentru a participa la slujba de Sfântul Ilie. Din păcate, însă, drumul și viața i-au fost curmate brusc în urma acestui tragic accident.

ADVERTISEMENT

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exacitate cum a avut loc evenimentul rutier.

O femeie a murit într-un accident produs în Brașov

Un alt accident mortal a avut loc, marți seara, pe DN1, Brașov, în localitatea Codlea. În urma unei coliziuni puternice între două mașini, o femeie a murit, iar alte două persoane au fost rănite.

ADVERTISEMENT

„Din păcate victima încarcerată, de sex feminin, a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarată decedată. Celelalte 2 victime, dintre care un copil, au fost transportate la spital de către echipajele medicale. Ambele sunt conștiente”, a informat ISU Brașov.

 

 

ADVERTISEMENT