News

Sfârșit teribil pentru un bărbat de 35 de ani, pe DN1. A murit strivit între două TIR-uri, în timp ce încerca să repare o pană

Un șofer de 35 de ani a murit strivit între două TIR-uri. Cum s-a produs teribilul accident rutier de pe centura de vest a Ploieștiului.
18.07.2023 | 11:37
Sfarsit teribil pentru un barbat de 35 de ani pe DN1 A murit strivit intre doua TIRuri in timp ce incerca sa repare o pana
Sfârșit teribil pentru un șofer de 35 de ani. Colaj Fanatik/ Sursa foto: Observatorulph.ro
ADVERTISEMENT

Sfârșit teribil pentru un șofer de 35 de ani, pe DN1. A fost strivit între două TIR-uri. Evenimentul nefericit s-a produs marți dimineața, în jurul orei 08:30, pe DN 1, pe centura de vest a Ploieștiului.

Sfârșit teribil pentru un șofer de TIR. A murit strivit, în timp ce încerca să repare o pană

Bărbatul conducea un autotren, iar în comuna Brazi, a rămas în pană pe prima bandă, pe sensul de mers Brașov-București. Șoferul a coborât în spatele TIR-ului, pentru a încerca să rezolve problema.

ADVERTISEMENT

Nu știa că acest gest îl va costa viața. În timp ce bărbatul se afla pe carosabil, un alt TIR a intrat în autocamionul condus de victimă. Din păcate, șoferul de 35 de ani a fost prins între cele două vehicule și a murit strivit.

„Din primele verificări a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, la un moment dat a rămas în pană, pe banda nr.1 a sensului de mers Braşov către Bucureşti, moment în care un alt conducător de ansamblu de vehicule a intrat în coliziune cu cel oprit.

ADVERTISEMENT

Conducătorul de 35 de ani se afla coborât în spatele vehiculului său, fiind prins între cele două tiruri. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului de 35 de ani” au transmis, marți, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova.

Celălalt conducător auto a rămas încarcerat. El a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieși dintre fiarele contorsionate ale vehiculelor. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrjiri medicale.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii desfășoară cercetări pentru a stabili cu exacitate cum s-a produs tragedia. Circulația rutieră a fost întreruptă, zeci de minute, pe sensul de mers Braşov către Bucureşti. Traficul a fost deviat prin localitatea Negoieşti.

Un tânăr de 22 de ani a murit într-un accident produs în Botoșani

Un alt accident mortal a avut loc duminică seara, în localitatea Cerchejeni, din județul Botoșani. Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat în șanț.

ADVERTISEMENT

Șoferul se afla la volanul mașinii pe drumul județean DJ 297, în drumul de la Sulița spre Blândești. Din primele cercetări, reiese că tânărul ar fi pierdut controlul asupra volanului, într-o curbă periculoasă.

 

ADVERTISEMENT