News

Grav accident în Suceava. Cinci persoane rănite după impactul dintre două mașini, imagini cumplite pe șosea

Un grav accident rutier a avut loc în județul Suceava. Cinci persoane rănite după impactul a două mașini. Au fost imagini cumplite pe șosea.
23.06.2023 | 17:45
Grav accident in Suceava Cinci persoane ranite dupa impactul dintre doua masini imagini cumplite pe sosea
Două mașini, implicate într-un accident teribil în Pasul Mestecăniș, Suceava: 5 răniți. Imagini cumplite la locul impactului. Sursa foto: monitorul.sv.ro
ADVERTISEMENT

Accident rutier extrem de grav produs vineri după amiaza în județul Suceava. Cinci persoane au fost rănite după impactul dintre două mașini. Au apărut imagini cumplite din zona coliziunii.

Două mașini, implicate într-un accident teribil în Pasul Mestecăniș, Suceava: 5 răniți. Imagini cumplite la locul impactului

Din primele informații, acest teribil accident din nord-estul țării s-a produs în zona Pasului Mestecăniș. Aici, o autoutilitară a intrat în coliziune cu un autoturism.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la ISU Suceava, în eveniment au fost implicați patru adulți și un minor. O femeie este într-o situație mai gravă. Ea este inconștientă și i s-au aplicat manevre de resuscitare. Ulterior, starea ei s-a stabilizat.

La fața locului au fost mobilizați pompierii militari ai Detașamentelor Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc cu două autospeciale cu tehnică pentru descarcerare, o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

ADVERTISEMENT

Cele mai noi informații spun că toate cele cinci persoane implicate în acest nefericit eveniment au suferit vătămări corporale. S-a luat decizia ca toți să ajungă la spital pentru sprijin suplimentar, notează svnews.ro.

Imaginile de la locul impactului sunt cumplite. Cele două mașini au suferit daune serioase. Pe șosea apar mai multe elemente de caroserie, precum și motoare sau o cutie de viteze.

ADVERTISEMENT

Accident grav, soldat cu un deces, produs și în județul Cluj

Un alt eveniment rutier grav s-a produs vineri și în județul Cluj. O femeie a murit în comuna Săcuieu. Victima se afla în mașină cu un bărbat în vârstă de 78 de ani.

Acesta conducea autoturismul pe direcția Săcuieu spre localitatea Scrind-Frăsinet. La un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje medicale. Medicii i-au aplicat manevre de resuscitare unei femei, în vârstă de 77 de ani, pasageră în autoturism. Din păcate, aceasta nu a mai putut fi salvată și s-a constatat decesul.

Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul a fost transportat la spital pentru mai multe investigații de specialitate.

ADVERTISEMENT