News

Accident mortal lângă București. Doi tineri și-au pierdut viața joi seară. Părinții sunt în stare de șoc

Un accident mortal a avut loc, seara trecută, lângă București. Doi tineri și-au pierdut viața în Bragadiru, părinții sunt în stare de șoc.
30.06.2023 | 08:35
Accident mortal langa Bucuresti Doi tineri siau pierdut viata joi seara Parintii sunt in stare de soc
Grav accident lângă București. Doi tineri și-au pierdut viața joi seară. Sursa foto: capturi Știrile ProTV / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tragic accident rutier a avut loc joi seara lângă București. Doi tineri și-au pierdut viața în localitatea Bragadiru. Mașina în care se aflau a lovit un stâlp și un imobil.

Grav accident lângă București. Doi tineri și-au pierdut viața joi seară

Din informațiile furnizate de Centrul InfoTrafic din cadrul Poliției Române, aflăm că drama de lângă Capitală s-a produs cu doar o oră înainte de miezul nopții de joi spre vineri. Mașina în care se aflau cei doi tineri cobora de pe podul din Bragadiru.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, persoana de la volan pierde controlul. Mașina acroșează parapetul de pe mijlocul șoselei, este aruncată într-un stâlp, iar apoi se răstoarnă, oprindu-se în zidul unei clădiri.

Informațiile care vin de la acest accident spun că o tânără în vârstă de 19 ani s-ar fi aflat la volanul mașinii. Se pare că aceasta ar fi luat recent permisul. În mașină se afla și prietenul acesteia, un tânăr în vârstă de 21 de ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri au fost resuscitați zeci de minute de medici, însă aceștia din urmă au fost nevoiți să declare decesul. Poliția Capitalei a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările.

Au fost momente cutremurătoare la locul tragediei. Acolo au ajuns numeroase echipaje de la poliție și SMURD. Ulterior, au putut fi văzuți și părinții și fratele tânărului. Toți erau în stare de șoc, cu lacrimi în ochi.

ADVERTISEMENT

Tragedie și în Vâlcea. Mașină spulberată de tren la Orlești, o femeie a murit

Un accident mortal a avut loc, tot joi seară, și în județul Vâlcea. O maşină în care se aflau cinci persoane a fost lovită de tren. O persoană a murit. Doi adulţi şi doi copii au suferit mai multe răni.

”Accident feroviar în localitatea Orleşti, intersecţie către Aureşti/Peco. Din evenimentul petrecut între un autoturism şi tren au rezultat 5 victime, dintre care una decedată”, a transmis, joi, ISU Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au mai adăugat că niciunul din cei aproximativ 50 de pasageri care se aflau în tren, un Regio Expres care circula pe ruta Caracal-Sibiu, nu a necesitat îngrijiri medicale.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, persoana decedată este o femeie de 45 de ani. Ea se afla pe scaunul din faţă dreapta a vehiculului. Toate victimele sunt din judeţul Braşov.

ADVERTISEMENT