News

Accident neobişnuit pe Valea Oltului. Două tiruri care transportau maşini s-au ciocnit, mai multe Tesla au fost avariate

Circulaţia pe Valea Oltului a fost blocată marţi pentru câteva ore, în urma coliziunii dintre două autotrenuri care transportau autoturisme
28.11.2023 | 15:39
Accident neobisnuit pe Valea Oltului Doua tiruri care transportau masini sau ciocnit mai multe Tesla au fost avariate
Imagine de la accidentul de la Boiţa Foto: ISU Sibiu
ADVERTISEMENT

Un grav accident de circulaţie s-a produs marţi, în localitatea Boiţa, pe DN 7. Două camioane cu platormă care transportau maşini au intrat în coliziune, trei persoane fiind rănite şi mai multe autoturisme distruse.

Un şofer de 35 de ani a rămas încarcerat

La locului accidentului au fost trimise două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, una de primă intervenție din cadrul ISU Sibiu și o ambulanță SAJ Sibiu.

ADVERTISEMENT

“Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani a avut nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD, urmând a fi transportat la UPU Sibiu. Bărbatul este conştient şi are un traumatism la picior şi un traumatism cranio-cerebral.

Celelalte două persoane implicate în accident nu au nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis reprezentanţii ISU Sibiu, într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că, în timp ce conducea un camion într-o parcare, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Argeș, a pătruns în DN7 virând la stânga spre Sibiu, fără să acorde prioritate, și a intrat în coliziune cu un alt camion, condus dinspre Vâlcea spre Sibiu, de un şofer de 35 de ani, din județul Vâlcea.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a șoferului din județul Vâlcea. De asemenea, pe una dintre platforme se aflau mai multe mașini Tesla, care au fost avariate.

ADVERTISEMENT
Imagine de la accidentul de la BoițaFoto: ISU Sibiu
Imagine de la accidentul de la Boița
Foto: ISU Sibiu

Un grav accident s-a produs şi în judeţul Satu mare, luni seară, pe DN 19, trei persoane fiind rănite în apropierea localităţii Vama. “În urma accidentului au rezultat 3 victime, rămase încarcerate.

Pompierii au acţionat pentru extragerea acestora din autoturism, două persoane de sex masculin, cu vârsta aproximativă de 50 ani şi o persoană de sex feminin cu vârsta aproximativă de 30 ani”, a transmis ISU Satu Mare.

ADVERTISEMENT

Verificările efectuate la faţa locului au condus la concluzia că vinovată de producerea accidentului ar fi o tânără de 20 de ani, din Satu Mare, care nu a respectat distanţa regulamentară şi a intrat în coliziune cu un autovehicul aflat în faţa sa şi care ar fi fost condus de un bărbat de 55 de ani, din Negreşti-Oaş.

ADVERTISEMENT