News

Accident pe autostrada A3. Trei răniți, printre care și un copil de 5 ani, după ce automobilul în care se aflau a ieșit în decor

Un accident s-a produs duminică pe autostrada A3 după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul mașinii și a ieșit în decor
21.05.2023 | 18:42
Accident pe autostrada A3 Trei raniti printre care si un copil de 5 ani dupa ce automobilul in care se aflau a iesit in decor
Cele trei persoane, inclusiv copilul de 5 ani, nu au suferit răni grave. Sursa foto: ISU Cluj
ADVERTISEMENT

Trei persoane au fost rănite duminică, pe autostrada A3, între localitățile Turda şi Gilău, după ce șoferul mașinii a pierdut controlul autovehiculului și a ieșit în decor. Printre persoanele rănite se află și un copil de cinci ani.

Accident pe autostrada A3

Potrivit celor de la ISU Cluj, accidentul a avut loc duminică după-amiază, pe autostrada A3, pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda. Șoferul mașinii ar fi pierdut controlul autovehiculului, ieșind în decor. Mașina, în care se aflau trei persoane, a rămas răsturnată pe o parte, la marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Echipajele de salvare care au ajuns la locul accidentului i-au găsit pe cei trei ocupanți ieșiți din autovehicul. Printre aceștia se afla și un copil de cinci ani. Toți trei au fost transportați la spital pentru investigații. Cei de la ISU au precizat însă că, după prima evaluare la fața locului, aceștia au prezentat doar răni ușoare.

„Doi adulţi şi un copil, în vârstă de aproximativ 5 ani, au fost consultaţi de către echipajul SMURD şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii de specialitate. La prima evaluare aceştia prezentau afecţiuni uşoare”, a precizat ISU Cluj.

ADVERTISEMENT

Un accident tot cu trei răniți a avut loc duminică după-amiază și în județul Vâlcea, pe DN 7, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un tir. Accidentul a avut loc pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Călimăneşti, în zona localităţii Gura Văii.

Reprezentanții ISU Vâlcea au precizat că printre persoanele rănite se numără și un minor, acesta și un adult fiind preluați de ambulanțe și duși la spital. Cea de-a treia persoană rănită în accident a primit îngrijiri la locul accidentului.

ADVERTISEMENT

Copil rănit într-un accident în Orăștie

Sâmbătă seara, un copil de opt ani a fost rănit în municipiul Orăștie, din județul Hunedoara. Aceasta, aflat pe bicicletă, ar fi intrat pe o stradă fără să respecte indicatorul de oprire, fiind acroșat de un autovehicul condus de un tânăr de 19 ani.

“În urma cercetării la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un minor în vârstă de opt ani, din Orăştie, care se deplasa pe bicicletă pe strada Digului, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier ‘oprire’ şi a pătruns cu pe strada Plantelor, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Beriu”, a transmis IPJ Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Copilul rănit în urma accidentului a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, autoritățile neprecizând dacă starea acestuia de sănătate este gravă. În urma testului cu cu aparatul etilotest a rezultat că șoferul autovehiculului nu consumase băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT