News

Accident periculos pe Autostrada București-Pitești. Traficul a fost deviat. A fost semnalat pericol de explozie

Accident periculos pe Autostrada București-Pitești.
27.05.2021 | 21:33
Accident periculos pe Autostrada BucurestiPitesti Traficul a fost deviat A fost semnalat pericol de explozie
ADVERTISEMENT

Traficul a fost deviat joi pe Autostrada București-Pitești, după ce o dubă care transporta ulei uzat s-a răsturnat. Două persoane au fost rănite în urma accidentului, dintre care una este în stare gravă.

Accidentul a avut loc la km 71, la ora 19:00. Circulația este întreruptă pe Autostrada A1 pe sensul București către Pitești, între kilometrii 70 și 73, în zona localității Petrești, județul Dâmbovița, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, conform Antena3.

ADVERTISEMENT

Accident periculos pe Autostrada București-Pitești. Traficul a fost deviat

După accidentul periculos, traficul se desfășoară deviat între cele două noduri rutiere, respectiv kilometrul 70 – DN 61 Gherghești – DJ 702F Ionești – A1 (kilometrul 73).

ISU Dâmbovița a intervenit la locul accidentului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ.

ADVERTISEMENT

Au identificat două victime care se aflau într-un autovehicul care transporta ulei uzat. Pompierii asigură măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului având în vedere scurgerile de lichide combustibile de pe carosabil.

„Dintre victime, una este în stare gravă, conștientă, cu traumatisme la nivelul coloanei cervicale, pentru aceasta fiind solicitată intervenția elicopterului SMURD”, a transmis ISU Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

Un alt accident înfirător a avut loc acum 24 de ore. Un autobuz a lovit două mașini, în Argeș.

Accidentul a avut loc în orașul Costești din județul Argeș. Se pare că șoferul autobuzului a leșinat la volan și a intrat în plin în două mașini, ce se aflau parcate pe partea dreaptă a drumului.

Din fericire, nimeni nu și-a pierdut viața în urma acestui accident, care putea să se transforme într-o adevărată tragedie. O singură persoană a fost rănită.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o femeie în vârstă de 48 de ani, care în urma impactului s-a lovit la cap și a acuzat, de asemenea, dureri lombare.

La fața locului a sosit un echipaj de la ambulanță, care a acordat femei primele îngrijiri medicale. Aceasta a fost, ulterior, transportată la spital pentru investigații suplimentare, dar starea ei era, în general, una bună.

ADVERTISEMENT
Tags: