News

Accident rutier grav în județul Arad. Un șofer a murit la spital după ce s-a izbit de un copac

Un bărbat de 38 de ani din Pâncota, județul Arad, a murit la spital din cauza rănilor suferite într-un accident rutier care a avut loc sâmbătă dimineața.
19.08.2023 | 14:10
Accident rutier grav in judetul Arad Un sofer a murit la spital dupa ce sa izbit de un copac
Șoferul mașinii a murit la spital/ Foto: aradon.ro
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă dimineața, în județul Arad, accident care s-a soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor două. Șoferul mașinii a murit la spital din cauza rănilor suferite după ciocnirea de un copac, informează aradon.ro.

În dimineața zilei de 19 august a.c., în jurul orei 04:10, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, pe D.J. 792, dinspre Seleuș spre Ineu, a avut loc un accident rutier cu consecințe grave”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Arad.

ADVERTISEMENT

În accident a fost implicată o singură mașină care era condusă de un bărbat de 38 de ani, din Pâncota, care avea ca pasageri un bărbat de 30 de ani și un tânăr de 23, tot din Pâncota. Șoferul a pierdut controlul mașinii într-o curbă și s-a izbit de un copac.

La km 28+872, într-o curbă periculoasă la stânga, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, a intrat într-un șanț și ulterior în coliziune cu un arbore. În urma accidentului, șoferul a fost rănit grav, iar ocupanții ușor, toți fiind transportați la spital în vederea evaluării stării și acordării de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 7:25, polițiștii au fost informați, de către personalul medical, că șoferul a decedat în urma leziunilor suferite. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier”, a precizat IPJ Arad.

Când echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, i-au găsit în viață pe toți cei trei bărbați, însă doar unul a putut fi extras imediat din mașină, ceilalți trebuind să fie descarcerați. După ce au fost duși la spital, unul dintre bărbați a murit, rănile sale fiind foarte grave.

ADVERTISEMENT

Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor din autoturism, ulterior acestea fiind preluate de către echipajele medicale prezente și transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Toate cele trei victime au fost transportate la spital prezentând seme vitale.

Pompierii arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”, a precizat și Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Arad, cu mențiunea că accidentul a avut loc în jurul orei 4 dimineața.

ADVERTISEMENT

Pompierii militari ai Detașamentului Ineu au intervenit cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă, la care s-au adăugat și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad.

ADVERTISEMENT