News

O mașină condusă de un șofer drogat a intrat într-un grup de 8 persoane, la Constanța: doi tineri au murit

Tragedie în județul Constanța: o mașină condusă de un șofer drogat a intrat într-un grup de 8 persoane. Doi tineri au murit.
19.08.2023 | 09:25
O masina condusa de un sofer drogat a intrat intrun grup de 8 persoane la Constanta doi tineri au murit
Accident tragic în Constanța: doi tineri au murit, iar mai multe persoane sunt rănite, după ce o mașină a intrat într-un grup de pietoni. Sursa foto: Viața Dobrogei / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Constanța, sâmbătă dimineața, după ce o mașină condusă de un șofer drogat a intrat într-un grup de persoane. Au rezultat doi morți și mai mulți răniți.

Accident tragic în Constanța: doi tineri au murit, iar mai multe persoane sunt rănite, după ce o mașină a intrat într-un grup de pietoni

Din informațiile transmise de ISU Constanța aflăm că accidentul s-a produs la primele ore ale dimineții. La ora 05:20, echipele de intervenție au fost solicitate prin serviciul 112.

ADVERTISEMENT

Se anunța că, în județul Constanța, la ieșirea din localitatea 2 Mai, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un grup format din mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, medicii și pompierii au descoperit o adevărată tragedie. O mașină condusă de un tânăr lovise nu mai puțin de 8 persoane. Din păcate, pentru doi tineri. o fată de 20 de ani și un băiat de 21 de ani, nu s-a mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului au mai rezultat încă trei răniți. E vorba de doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani. Alți trei tineri, cu vârste între 19 și 20 de ani, fără leziuni, au refuzat transportul la spital.

”La data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche, a avut loc un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39 și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani”, anunță IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Șoferul vinovat de accident, drogat, a fugit de la fața locului. Unde a fost prins

Șoferul vinovat de această tragedie a părăsit locul accidentului. El a fost depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Oamenii legii au constatat că autorul accidentului ar fi șoferul unui Mercedes decapotabil, înmatriculat în București. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, scrie Adevărul.

După testarea cu aparatul drugtest, polițiștii au constatat că individul era drogat. A ieșit pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină. În schimb, la testatul cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ.

IPJ Constanța a întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ADVERTISEMENT