News

Accident mortal în Mehedinți: o femeie imobilizată în scaun cu rotile s-ar fi aruncat în fața unei mașini

O femeie aflată în scaun cu rotile a murit după ce s-ar fi aruncat în fața unei mașini. Tragedia a fost consemnată în județul Mehedinți.
30.06.2023 | 11:22
Accident mortal in Mehedinti o femeie imobilizata in scaun cu rotile sar fi aruncat in fata unei masini
O femeie imobilizată în scaun cu rotile a murit după ce s-ar fi aruncat în faţa unei maşini. Cum s-a produs tragedia. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Caz cu final tragic în Mehedinți, acolo unde o femeie imobilizată în scaun cu rotile s-a aruncat în faţa unei maşini. Martorii sunt cei care spun că victima ar fi sărit intenționat în drum.

O femeie imobilizată în scaun cu rotile a murit după ce s-ar fi aruncat în faţa unei maşini. Cum s-a produs tragedia

Evenimentul mortal din județul Mehedinți s-a petrecut joi, 29 iunie, pe DC 21, în localitatea Șimian. Femeia se afla partea carosabilă când a fost acroșată de o mașină condusă de un bărbat din localitate. Aceasta a fost transportată la spital unde, din cauza rănilor suferite, a murit.

ADVERTISEMENT

Poliția din acest județ a emis un comunicat în care prezintă cazul. Oamenii legii spun că un bărbat de 40 de ani, din comuna Șimian, a acroșat-o pe femeia de 54 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă.

Există însă martori care spun că e vorba de o sinucidere. Localnicii care au surprins întregul moment al accidentului afirmă că femeia s-ar fi aruncat intenționat în fața mașinii, notează Realitatea.net.

ADVERTISEMENT

”La data de 29 iunie a.c., ora 22.20, pe DC 21, în comuna Șimian, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier care.

În  urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 40 de ani, din comuna Șimian, în timp ce conducea un autoturism pe DC 21, în localitatea Șimian, a acroșat un pieton, o femeie de 54 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă.

ADVERTISEMENT

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, potrivit unui comunicat al IPJ Mehedinți.

Martorii oferă detalii despre victimă. Ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice

Incidentul din județul Mehedinți a avut loc pe o șosea care nu era iluminată. Martorii mai spun că victima, dar și însoțitorul ei, erau beți. În ciuda eforturilor medicilor, femeia a murit la spital.

ADVERTISEMENT

În urma acestui grav eveniment din zona Olteniei, oamenii legii au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă. Ei continuă cercetările pentru a afla cum s-a petrecut tragedia.

ADVERTISEMENT