News

Accident rutier în Constanța! Un tânăr și-a pierdut viața. A fost spulberat de o șoferiță de 70 de ani

19.06.2020 | 22:13
Accident rutier in Constanta Un tanar sia pierdut viata A fost spulberat de o soferita de 70 de ani
Un tânăr de doar 26 de ani și-a pierdut viața în urma accidentului produs vineri după-amiază în Constanța. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs în cursul zilei de vineri, 19 iunie, la intersecția străzilor Soveja cu Hașdeul din municipiul Constanța. Din primele informații, în acest incident nefericit au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul s-a răsturnat, fiind proiectat pe sensul opus de mers.

În urma impactului puternic, unul dintre șoferi a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale automobilului, având nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. În ciuda eforturilor făcute de medici, victima, un tânăr de doar 26 de ani, s-a stins din viață la spital.

ADVERTISEMENT

Se pare că acesta circula regulamentar pe drumul cu prioritate, moment în care o șoferiță în vârstă de 70 de ani care ieșea de pe o stradă laterală nu a oprit la stop și a intrat în plin în mașina sa. Ulterior, aceasta s-a răsturnat și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căreia se afla o tânără de 20 de ani.

Accident cumplit în municipiul Constanța. Un tânăr de 26 de ani a murit

Vineri, în jurul orei 16:30, o femeie de 70 de ani a condus un autoturism pe strada Zmeurei, dinspre Tulcei către Soveja, iar la intersecţia cu aceasta, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 26 de ani, pe strada Soveja, banda a doua, dinspre bulevardul Tomis către strada Ştefăniţă Vodă.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii, autoturismul s-a răsturnat pe carosabil, fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani, din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Potrivit Claudiei Tătărici, purtător de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, „La accident, o victimă, bărbat, traumatism cranian grav, inconștient, spital. La camera de resuscitare a intrat în stop, a fost resuscitat cu succes. Pacientul prezenta funcții vitale”.

ADVERTISEMENT

Șoferița de 70 de ani s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă

Din păcate, în ciuda faptului că medicii reușiseră să îl resusciteze, tânărul de 26 de ani s-a stins din viață la spital, ca urmare a unui stop cardio-respirator. O filmare cutremurătoare de la locul accidentului a fost publicată în mediul online.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Anchetatorii urmează acum să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragedia. Dacă va fi găsită vinovată, șoferița de 70 de ani riscă să ajungă în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT