News

Accident rutier înfiorător! Fiul proprietarilor Mold Carpaţi a murit după ce a intrat frontal cu mașina într-un copac

14.06.2020 | 14:06
Incident rutier dramatic în urma căruia Eduard Mingiuc și-a pierdut viața. Sursa foto - roman24.ro
ADVERTISEMENT

Accident rutier înfiorător produs pe raza județului Iași. Fiul proprietarilor Mold Carpaţi SRL şi-a găsit sfârşitul pe drumul european E 85. Acesta a fost descoperit fără suflare de echipajele de intervenție.

Băiatul în vârstă de 19 ani era decedat lângă autoturismul care intrase frontal într-un copac. De altfel, cei sosiți la fața locului spun că tânărul nu a avut nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Pompierii din Roman au fost solicitaţi prin apel la numărul de urgență, 112 în localitatea Hanu Ancuţei din comuna Tupilaţi. Aici a avut loc nefericitul incident rutier.

Incident rutier dramatic

Din păcate, la faţa locului a fost găsit decedat Eduard Mingiuc, fiul proprietarilor balastierei Mold Carpaţi de pe râul Moldova.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații, accidentul ar fi avut loc în timpul nopții. Conform jurnaliștilor de la newspascani.com, la faţa locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri.

Aceștia au avut și o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Roman.

ADVERTISEMENT

Pompierii au asigurat măsuri PSI şi au sablat carosabilul. Eduard Mingiuc era însă mort și nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare.

Tânărul urma să împlinească 20 de ani pe 1 iulie. Anul trecut, de ziua lui, prietenii i-au urat pe o rețea de socializare să aibă parte de cea mai frumoasă vârstă.

ADVERTISEMENT

„Îți dorim ca mâine să ai cea mai frumoasă zi din viața ta.La mulți ani!” i-au spus cei apropiați lui Eduard. La aproape un an de zile distanță, tânărul avea să piară tragic în urma unui accident auto

 

 

 

ADVERTISEMENT