News

Accident teribil în Cluj vineri seară. Un autoturism a luat foc, cinci persoane primesc îngrijiri medicale

Un grav accident de circulație a avut loc vineri noaptea în județul Cluj, fiind implicate cinci autoturisme, unul dintre acestea luând foc
30.12.2023 | 00:04
Accident teribil in Cluj vineri seara Un autoturism a luat foc cinci persoane primesc ingrijiri medicale
Accident grav de circulație în județul Cluj. Sursa foto: ISU/ Arhivă
ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în jurul orei 21.45, pe DN1F, în la ieșire din satul Nădășelu spre Sânpaul, pe drumul Cluj – Zalău. Cinci persoane au primit îngrijiri medicale, până la ora 22.45, doi bărbați și o femeie fuseseră transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

Cinci persoane rănite în urma unui accident la Cluj

Echipajele de intervenție au precizat că trei persoane au fost transportate la unitățile sanitare din Cluj-Napoca pentru îngrijiri suplimentare. Autoritățile au precizat că cinci autoturisme au fost implicate în accidentul produs în afara localității Nădășelu, unul dintre acestea luând foc în urma impactului.

ADVERTISEMENT

Din fericire, șoferul și pasagerii acestei mașini au reușit să se autoevacueze. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentelor 1 Cluj-Napoca și Huedin, care au precizat că cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 Cluj-Napoca şi Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Nădăşelu, la ieşire spre Zalău. În accident au fost implicate trei autoturisme, iar la unul dintre acestea s-a produs şi un incendiu. Cinci persoane primesc îngrijiri medicale”, a fost primul comunicat al ISU Cluj.

ADVERTISEMENT

Echipajele de salvare au intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă. Ulterior a mai fost solicitată sosirea încă a unei ambulanțe.

„În jurul orei 21.45 a avut loc un accident rutier pe DN1F, în afara localității Nădășelu. În eveniment au fost implicate 3 autovehicule, iar la acest moment traficul este blocat pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor. În urma evenimentului a izbucnit un incendiu la un autoturism. Echipajele medicale au transportat 3 persoane la spital pentru investigații suplimentare”, a mai transmis ISU Cluj.

ADVERTISEMENT

ISU Cluj a transmis apoi, în jurul orei 22:55, că doi bărbați și o femeie au fost transportați la spital, iar Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a informat, în jurul orei 23:25, că traficul în zonă era în continuare blocat pe ambele sensuri de circulație.

Trei persoane decedate într-un accident în Ialomița

Din nefericire, trei persoane și-au pierdut viața în urma unui accident produs vineri dimineața în județul Ialomița pe DN2 Urziceni – Buzău, în zona localităţii Cotorca. Un autoturism, care se deplasa dinspre Buzău spre București a intrat în coliziune cu un autotren, în accident decedând toate cele trei persoane care se aflau în mașină.

ADVERTISEMENT

„În această dimineaţă, în jurul orei 06,30, pe DN2 – E85, pe raza localităţii Cotorca, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul a trei persoane. Din primele verificări a reieşit că, în timp ce un autoturism se deplasa din direcţia Buzău către Bucureşti, ar fi intrat în coliziune cu un autotren care circula din sens opus”, se arată într-un comunicat al IPJ Ialomița.

Echipajele ISU care au sosit la fața locului au identificat opt victime, trei persoane fiind deja decedate, iar alte cinci fiind transportate la spital.

ADVERTISEMENT