News

Accident teribil în Giurgiu. Două persoane au murit și două au fost rănite grav

26.02.2021 | 09:48
Accident teribil in Giurgiu Doua persoane au murit si doua au fost ranite grav
ADVERTISEMENT

Un grav accident de circulație s-a produs vineri dimineață în județul Giurgiu, pe DN5, în localitatea Călugăreni.

10 persoane au fost implicate în accident, 3 dintre acestea fiind rănite grav după ce au rămas încarcerate în autoturismul în care se aflau.

ADVERTISEMENT

Potrivit ISU Giurgiu a fost activat planul roșu de intervenții după coliziunea dintre un autoturism și o mașină de gunoi.

UPDATE/ A doua persoană a murit la spital.  „În urma accidentului au rezultat 10 victime, dintre care:

ADVERTISEMENT

❗ 1 decedată

❗ 6 preluate de ambulanțe și transportate la spitale din București

❗ 1 victimă preluată de elicopter și trasportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca

❗ 1 victimă în stop cardiorespirator, se efectuează manevre de resuscitare

❗ 1 victimă refuză transportul la spital”, a transmis ISU Giurgiu.

Accident grav în Giurgiu, cu 1 mort și 3 răniți

Conform centrului INFOTRAFIC o persoană a decedat în urma impactului. ″În urmă cu puţin timp ISU Giurgiu a fost anunţat cu privire la faptul că pe DN 5 Giurgiu – Bucureşti, în localitatea Călugăreni, a avut loc un accident rutier în care sunt implicate două autovehicule şi au fost rănite 10 persoane dintre care trei încarcerate, motiv pentru care a fost activat planul roşu de intervenţii″⁣, a declarat vineri purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, conform stirileprotv.ro.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de singere cu apă și spumă, dar și trei ambulanțe SMURD, un echipaj de descarcerare, autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi cinci ambulanţe SAJ.

ADVERTISEMENT
Accident teribil în Giurgiu
Accident teribil în Giurgiu

A fost solicitat inclusiv un elicopter SMURD, pentru a transporta de urgență răniții la spital.

Ultimul accident grav din Giurgiu a avut loc în urmă cu peste jumătate de an.  Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Domneşti, judeţul Ilfov, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DC 143 în localitatea Săbăreni, într-o intersecţie semnalizată prin indicatoare, nu a acordat prioritate de trecere unui microbuz cu pasageri care venea din sens opus şi cele două maşini au intrat în coliziune frontală.

În urma impactului doi pasageri din microbuz, doi tineri, cu vârste de 27, respectiv 29 de ani şi şoferul, în vârstă de 53 de ani, au fost răniţi şi au fost preluaţi de ambulanţele SAJ Giurgiu sosite la faţa locului.

ADVERTISEMENT

 Totodată, şi un pasager în vârstă de 34 de ani care se afla în autoturism a fost rănit şi transportat la spital”, declara purtătorul de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

ADVERTISEMENT
Tags: