News
notix pixel id

Accident teribil în Ialomița. Au fost şase victime, dintre care una încarcerată

05.03.2021 | 14:24
Accident teribil în Ialomița. Au fost şase victime, dintre care una încarcerată
Accident teribil în Ialomița. Au fost şase victime, dintre care una încarcerată. Foto: IPJ Ialomita
ADVERTISEMENT

Un accident groaznic a avut loc astăzi în Ialomița. Au fost implicate 2 mașini și un TIR. În urma acroșajului, au existat șase victime, dintre care una încarcerată.

Tragedia s-a produs vineri dimineaţă, pe DN 21, în localitatea Slobozia Nouă. Cinci persoane au fost transportate de urgență la spital, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

Echipajul de descarcerare a acţionat rapid pentru extragerea victimei rămasă încarcerată în unul dintre autoturisme.

ADVERTISEMENT

Accident groaznic la Ialomița. Mai multe persoane au ajuns la spital

“La locul solicitării au fost mobilizate de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, două ambulanţe tip B şi una tip C ale SAJ Ialomiţa-substaţia Slobozia.

Din evenimentul rutier au rezultat şase victime, dintre care una încarcerată. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimei rămasă încarcerată în unul dintre autoturisme. Celor şase victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului de echipajele SMURD şi SAJ, după care cinci victime au fost preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

ADVERTISEMENT

Ambulanţa SMURD a preluat o victimă, iar celelalte patru victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean Ialomiţa”, potrivit ISU Ialomiţa.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean a anunţat că, în zonă, traficul este deviat pe o rută ocolitoare, iar la faţa locului se desfăşoară cercetări.

ADVERTISEMENT

“Toţi cei trei şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultate fiind negative în toate cazurile”, au precizat reprezentanţii IPJ.

Un alt accident rutier s-a produs miercuri dimineață pe Drumul Național 2 (DN2) în județul Ialomița. În urma acestuia au rezultat doi răniți, dintre care o persoană se află în stare foarte gravă. Victimele sunt doi bărbați cu vârste de 47 de ani și 87 de ani, care au fost monitorizați de echipajele medicale, ulterior fiind preluate și transportate de echipajele SAJ, la Spitalul Municipal Urziceni.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri