News

Accident teribil în județul Cluj. O femeie și-a pierdut viața după ce șoferul a pierdut controlul mașinii

Un șofer din Cluj a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-un cap de pod, astfel că persoana din dreapta sa a murit pe loc.
23.06.2023 | 17:35
Accident teribil in judetul Cluj O femeie sia pierdut viata dupa ce soferul a pierdut controlul masinii
Accident teribil în județul Cluj. Foto: Știri de Cluj
ADVERTISEMENT

Victima e o femeie în vârstă de 77 de ani care trecea prin comuna clujeană Săcuieu alături de un bărbat de 78 de ani care se afla la volanul mașinii. Din motive momentan necunoscute, bărbatul a pierdut controlul autoturismului într-o curbă și a intrat cu mașina într-un cap de pod, cauzând moartea pasagerului.

Accident teribil în județul Cluj

”La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12.35, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DJ 103H, în comuna Săcuieu. Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constat că un bărbat, în vârstă de 78 de ani, care conducea autoturismul pe direcția Săcuieu spre localitatea Scrind-Frăsinet, după un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de pod.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului, echipajul medical prezent la fața locului a aplicat manevre de resuscitare unei femei, în vârstă de 77 de ani, pasageră în autoturism, însă, din păcate, s-a constatat decesul acesteia. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost transportat la spital pentru mai multe investigații de specialitate”, a transmis IPJC Cluj, conform Știri de Cluj.

La fața locului au intervenit inclusiv pompierii de la Detașamentul Huedin. ”În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla încarcerată o femeie de aproximativ 70 de ani.Aceasta a fost extrasă de pompieri în stop cardio respirator. În prezent se aplică manevre de resuscitare. Intervenim cu două autospeciale și un echipaj SMURD”, anunța ISU Cluj.

ADVERTISEMENT

Cu toate că s-a înercat resuscitarea femeii timp de zeci de minute, aceasta nu a răspuns manevrelor, astfel că a fost constatat decesul. ”Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a fost transportat la spital pentru mai multe investigații de specialitate”, au mai transmis autoritățile.

În urmă cu 24 de ore, tot în Cluj, un tânăr a intrat cu mașina tot într-un parapet. La fața locului, undeva lângă localitatea Bunești, au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare, mai exact un echipaj SMURD și unul SAJ. La fața locului au fost găsite două autoturisme care s-au lovit, însă pasagerii și șoferii ieșiseră singuri din mașină.

ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani a primit primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență, iar ulterior a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări, bărbatul prezenta mai multe traumatisme, era în stare de conștiență și era cooperant”, transmitea ISU Cluj.

Și tot în Cluj, de data aceasta în municipiul Cluj-Napoca, un tânăr de 19 ani a lovit din plin o altă mașină și a ajuns în stare gravă la spital. Acest accident s-a produs la ora 17:15 la intersecția dintre străzile Corneliu Coposu șu Banul Udrea. Se pare că tânărul șofer, în vârstă de 19 ani, a pătruns în intersecție fără să se asigure, astfel că a izbit din plin un camion condus de un tânăr de 22 de ani din Sânpaul.

ADVERTISEMENT

Așadar, tânărul de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital și nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. ”La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 17.15, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier. Celalalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Traficul rutier a fost blocat în zonă pentru aproximativ 40 de minute”, a mai informat IPJ Cluj. De menționat că traficul în zonă a fost blocat zeci de minute.

ADVERTISEMENT