News

Accident teribil în Mureș. Un șofer de 19 ani a lovit un copil pe trecerea de pietoni

Un accident teribil s-a produs într-o localitate din județul Mureș. Un copil de 10 ani a fost spulberat de o mașină, pe trecerea de pietoni.
19.04.2024 | 21:22
Accident teribil in Mures Un sofer de 19 ani a lovit un copil pe trecerea de pietoni
Accident teribil în Mureș. colaj Fanatik/ Foto captură Știrile Pro Tv/ardealnews.ro
ADVERTISEMENT

Un accident teribil a avut loc, joi, 18 aprilie, într-o localitate din județul Mureș. Un șofer de 19 ani, care a obținut recent permisul de conducere, a lovit un copil pe trecerea de pietoni. Băiatul se întorcea de la școală.

Accident teribil în Mureș. Copil de 10 ani, lovit pe trecerea de pietoni

Scenele cumplite s-au petrecut în localitatea Sângeorgiu de Mureş, la orele amiezii, într-o zonă cu trafic intens. Potrivit martorilor și imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, elevul, în vârstă de 10 ani, s-a asigurat înainte să traverseze.

ADVERTISEMENT

Mașina aflată pe a doua bandă a oprit pentru a-i acorda prioritate pietonului, în timp ce autoturismul condus de tânărul de 19 ani, care circula pe prima bandă, trece cu mare viteză. În acel moment, copilul care traversa strada a fost lovit în plin.

Impactul a fost extrem de puternic, băiatul fiind aruncat câțiva metri și izbit de un parapet. Ceilalți participanți la trafic au venit în ajutorul victimei, iar la fața locului a fost solicitată o ambulanță.

ADVERTISEMENT

Băiatul a fost transportat la spital

Copilul a fost transportat la spital, având o fractură la picior. În zona respectivă au ajuns și polițiștii pentru desfășurarea cercetărilor. Conform oamenilor legii, șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„Incidentul s-a produs între un autoturism condus de un tânăr, de 19 ani, din Maramureș și un minor, de 10 ani, din Sângeorgiu de Mureș, angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni.

ADVERTISEMENT

Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, potrivit presei locale.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Un alt accident grav s-a produs, acum câteva zile, în județul Mureș, pe DN 13, Târgu Mureş-Sighişoara.

ADVERTISEMENT

Două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier care s-a soldat cu cinci persoane rănite. Patru dintre cele cinci victime au fost preluate de echipaje medicale și transportate la unități spitalicești.

 

ADVERTISEMENT