News

Drumul cu taxiul s-a sfârșit într-un cap de pod. Accident grav în Vaslui, trei tineri au fost răniți

Accident cu taxi într-o comună din Vaslui. Autoturismul s-a răsturnat și a intrat într-un cap de pod, iar trei persoane au fost rănite
22.04.2024 | 11:26
Drumul cu taxiul sa sfarsit intrun cap de pod Accident grav in Vaslui trei tineri au fost raniti
Un taxi s-a răsturnat în județul Vaslui și a intrat intr-un podeț. Trei persoane au ajuns la spital. Sursa foto: ISU Vaslui
ADVERTISEMENT

Trei tineri au necesitat îngrijiri medicale la spital în urma unui incident petrecut luni. Aceștia au fost răniți după ce taxiul în care se aflau a intrat în coliziune cu un podeț, pe o șosea din comuna Lipovăț, aflată în județul Vaslui.

Un taxi a intrat într-un cap de pod și trei persoane au fost rănite

Conform declarațiilor poliției, înainte de evenimentul tragic, în interiorul vehiculului a avut loc un conflict verbal, iar pasagerii aflați pe bancheta din spate s-ar fi manifestat violent, lovind scaunul șoferului, fapt ce a dus la pierderea controlului asupra mașinii, potrivit Agerpres.

ADVERTISEMENT

„Un autoturism taxi, înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de un tânăr de 23 de ani, ce efectua o cursă în regim taxi, şi se deplasa pe DJ 245A, spre localitatea Muntenii de Jos, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat.

În autoturism, pe bancheta din spate, se aflau trei pasageri, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 24 şi 37 ani. Cei trei pasageri au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru evaluare si acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

ADVERTISEMENT

Poliția a deschis un dosar penal

Autoritățile desfășoară investigații pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La locul accidentului, au intervenit patru autospeciale din cadrul Detașamentului Vaslui al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a implicat un singur autoturism, în care se aflau patru persoane. La sosirea echipajelor de intervenție, mașina era răsturnată și lovise un podeț, una dintre persoanele aflate în interior fiind blocată.

„În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau patru persoane. La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un autoturism răsturnat pe o parte, care lovise un podeţ, una dintre cele patru persoane aflate în interior fiind blocată. Pompierii militari au stabilizat pe poziţie autoturismul, au evaluat victimele, au deblocat persoana prinsă în interior şi au acordat primul ajutor victimelor. Acestea au fost diagnosticate cu politraumatisme în urma unui accident rutier”, a mai spus Bogdan Gheorghiță pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Pompierii militari au stabilizat autoturismul, au evaluat victimele, au eliberat persoana prinsă în interior și au acordat primul ajutor. Acestea au fost diagnosticate cu multiple traumatisme în urma accidentului rutier.

ADVERTISEMENT