News

Accident tragic în Iași: doi morți și mai mulți răniți, după impactul dintre o mașină și un microbuz. Update

Un tragic accident rutier a avut loc luni dimineață în județul Iași. Doi morți și mai mulți răniți au rezultat după impactul dintre o mașină și un microbuz.
11.12.2023 | 14:53
Accident tragic in Iasi doi morti si mai multi raniti dupa impactul dintre o masina si un microbuz Update
Accident cu un mort și mai mulți răniți în Iași. Impact devastator între o mașină și un microbuz. Sursa foto: infotraficromania.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
11-12-2023
12:59

Un nou bilanț al accidentului din Iași: doi morți și trei răniți

Din păcate, încă o persoană implicată în accidentul rutier grav care a avut loc luni dimineață în județul Iași a murit. În acest moment, bilanțul arată: doi morți și alte trei persoane rănite, notează Agerpres.

Acestea din urmă au fost transportate la spital, pentru asistență medicală de specialitate. În accidentul raportat în localitatea Ion Neculce au fost implicate un microbuz și un autoturism. În urma coliziunii violente, microbuzul a ajuns în șanț, iar mașina în afara carosabilului, partea din față fiind zdrobită.

Debut negru de săptămână în estul țării: un tragic accident s-a produs luni dimineață pe o șosea din județul Iași. În urma acestui eveniment, un om a murit și alți patru au fost răniți.

Accident cu un mort și mai mulți răniți în Iași. Impact devastator între o mașină și un microbuz

Din primele informații, accidentul a avut loc în localitatea Ion Neculce, comuna Războieni, aproape de Târgu Frumos. Aici, o mașină și un microbuz au intrat într-o coliziune violentă.

ADVERTISEMENT

Imaginile de la fața locului arată amploarea evenimentului. Accidentul s-a soldat cu o persoană decedată și alte 4 au rănite. La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de descarcerare.

Pentru sprijinul celor implicați în accident, ISU a mobilizat mai multe echipaje. Au ajuns în zonă echipaje de la SMURD, terapie intensivă și echipaje de prim ajutor de la serviciu de ambulanță.

ADVERTISEMENT

”Este vorba despre intervenția în cazul unui accident cu mai multe persoane dintr-un microbuz și un autoturism. Au fost trimise acolo echipaje de la SMURD, terapie intensivă, echipaje de prim ajutor de la serviciu de ambulanță, ambulanță cu medic ambulanță, cu asistent. Se lucrează pe cinci victime.

În acest moment, unul dintre pasagerii care a fost preluat de echipajul de la ambulanță este în stop în curs de resuscitare, cu un prognostic rezervat, fiind vorba de un stop din traumă.

ADVERTISEMENT

Pentru ceilalți pacienți se face evaluare, se încep manevre terapeutice și vor fi aduși către Spitalul Sfântul Spiridon și Neurochirurgie. Situația este în dinamică”, a declarat dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU- SMURD.

Ulterior, cei de la ISU au revenit cu o actualizare în ceea ce privește situația victimelor. ”În urma evaluării la locul intervenției sunt 5 victime, una cu leziuni incompatiblibile cu viața, o persoană întinsă pe carosabil, o persoană încarcerată și alte două cu leziuni minore.

ADVERTISEMENT

Victima încarcerată, o femeie de 56 de ani, a fost descarcerată și predată echipajulul medical pentru a primi îngrijiri medicale”, au mai declarat reprezentanții ISU care au intervenit la accident.

ADVERTISEMENT