News

Un mort și trei răniți după un accident cumplit în Bihor. Coliziune între un camion, o autoutilitară și o mașină

Un mort și trei răniți au rezultat, joi după-amiaza, într-un accident teribil petrecut în județul Bihor. Trei vehicule au intrat în coliziune.
07.12.2023 | 17:59
Un mort si trei raniti dupa un accident cumplit in Bihor Coliziune intre un camion o autoutilitara si o masina
Accident grav cu un mort și mai mulți răniți, în Bihor. Impact devastator între un TIR, o autoutilitară și o mașină. Sursa foto: InfoTraficRomania.ro
ADVERTISEMENT

Un cumplit accident de circulație, soldat cu un mort și trei răniți, a fost raportat joi după-amiază în județul Bihor. Au fost scene cumplite pe Drumul Național 76, acolo unde trei autoturisme au intrat în impact.

Accident grav cu un mort și mai mulți răniți, în Bihor. Impact devastator între un TIR, o autoutilitară și o mașină

Din informațiile transmise de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Bihor aflăm că accidentul a avut loc în jurul orei 16.00. Atunci, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 că, pe D.N.76, în localitatea Rieni, județul Bihor, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule.

ADVERTISEMENT

Aici, un camion, o autoutilitară și un autoturism au intrat în coliziune puternică. În scurt timp, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, polițiști, dar și pompieri. A fost nevoie și de intervenția echipajelor de descarcerare, pentru că una dintre victime a rămas blocată între fiare.

Forțe care intervin la fața locului: Stația de Pompieri Ștei și Secția Beiuș cu autospeciale cu modul de descarcerare, autospeciale de primă intervenție, echipaje de prim ajutor și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. O persoană este încarcerată și se procedează la descarcerare acesteia”. a transmis ISU Bihor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în urma impactului puternic, pentru un pasager nu s-a mai putut face nimic. Acesta a fost declarat decedat. Este vorba despre un bărbat de 63 de ani, din județul Alba. În urma acestui accident, alte trei persoane au suferit diverse leziuni. Ele au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Anchetă deschisă de poliție în urma accidentului din Bihor

Joi, 7 decembrie a.c., la ora 15.52, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, pe D.N.76, în localitatea Rieni, județul Bihor, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule, respectiv un camion, o autoutilitară și un autoturism.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului rutier, patru persoane au suferit diverse leziuni, în prezent acordându-li-se îngrijiri medicale la fața locului. Din păcate, una dintre cele patru persoane nu prezintă semne vitale.

Momentan, pe respectivul tronson de drum, traficul este blocat. Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, transmite IPJ Bihor, citat de InfoTrafic.

ADVERTISEMENT

Din cauza acestui accident, circulația autovehiculelor a fost deviată, în zonă, pe DJ 764F, pe ruta Sudrigiu – Ghighiseni. Polițiștii bihoreni anunță că au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească modul în care s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT