Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Accidentare de ultimă oră înainte de Dinamo – CFR Cluj: “Nu va putea juca!”

Anunț de ultimă oră. Un jucător s-a accidentat și va rata derby-ul Dinamo - CFR Cluj, duminică, 8 octombrie, în etapa a 12-a din SuperLiga.
06.10.2023 | 13:07
Accidentare de ultima ora inainte de Dinamo  CFR Cluj Nu va putea juca
Accidentare de ultimă oră înainte de Dinamo - CFR Cluj. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dinamo – CFR Cluj este derby-ul etapei cu numărul 12 din SuperLiga. Partida de pe Arena Națională va avea loc duminică, 8 octombrie, de la ora 21:30. Andrea Mandorlini nu se va putea baza la meciul împotriva „câinilor” pe Panagiotis Tachtsidis, care a acuzat probleme musculare.

Accidentare de ultimă oră înainte de Dinamo – CFR Cluj: “Nu va putea juca!”

CFR Cluj a câștigat fără probleme duelul restanță din etapa a 5-a cu Sepsi, scor 3-0, și s-a apropiat la un singur punct de liderul FCSB. Pentru ardeleni urmează duelul de pe Arena Națională cu Dinamo, echipă care traversează o perioadă extrem de modestă.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că Panagiotis Tachtsidis s-a accidentat în meciul cu Sepsi, în care a deschis scorul din penalty. Pierdere mare pentru CFR Cluj, în condițiile în care, fotbalistul grec este titular incontestabil în zona mediană a echipei.

„Nu sărbătorim. Suntem preocupați de accidentările pe care le avem pentru că avem jucători accidentați. L-am pierdut pe Tachtsidis aseară.

ADVERTISEMENT

Are o problemă musculară minoră, dar suficient cât să nu joace etapa următoare. A revenit la antrenamente (n.r. Konoplyanka). E decizia antrenorului”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

Cristi Balaj vrea o luptă tare la titlu: „Ar fi bine pentru fotbalul românesc”

După un început ezitant de sezon, CFR Cluj a turat motoarele și s-a apropiat la un singur punct de liderul FCSB. Ardelenii au acumulat 25 de puncte în 11 partide și au ajuns la trei victorii consecutive în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

„Nu e nimic surprinzător pentru noi. Ne-am dorit să rămânem în lupta pentru titlu, ar fi bine pentru fotbalul românesc să fie cât mai multe echipe.

Indiferent că vorbim de jurnaliști sau oameni iubitori ai fotbalului, campionatul trebuie să fie interesant, doar așa vom putea ridica nivelul”, a mai spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Tachtsidis, om de bază la CFR Cluj

Panagiotis Tachtsidis, internaționalul grec cu 25 de apariții la națională, a semnat cu CFR Cluj în vară din postura de jucător liber de contract. Cotat la 800.000 de euro de Transfermarkt.com, Tachtsidis s-a integrat rapid în echipa lui Mandorlini și a devenit om de bază în echipa de start.

Tachtsidis a adunat 11 apariții la CFR Cluj, reușind să marcheze două goluri și să ofere o pasă decisivă. Fost jucător în Serie A, Tachtsidis a adunat 156 de partide la nivelul primei ligi din Italia.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea poate fi urmărită la calitate ireproșabilă pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Accidentare de ultimă oră înainte de Dinamo - CFR Cluj

ADVERTISEMENT