Fotbal international

Accidentare incredibilă pentru Luka Jovic, acasă, la Belgrad! Cât va lipsi atacantul lui Real Madrid

09.05.2020 | 16:00
Accidentare incredibila pentru Luka Jovic acasa la Belgrad Cat va lipsi atacantul lui Real Madrid
ADVERTISEMENT

Luka Jovic, vârful lui Real Madrid, nu mai termină cu necazurile. După problemele avute cu justiția sârbă pentru nerespectarea regulilor de carantină a căzut din cer și o accidentare cât se poate de serioasă.

Luka Jovic, absent pentru restul sezonului

Ceea ce pare greu de crezut este că accidentarea s-a produs la Belgrad, în timp ce jucătorul se afla consemnat la domiciliu. Și este o problemă deloc ușoară, care îl scoate practic din circuit pentru cel puțin următoarele trei luni.

ADVERTISEMENT

Luka Jovic a suferit o fractură a gleznei piciorului drept în timp ce executa un exercițiu primit de la club. Un ghinion teribil, venit în cel mai nepotrivit moment pentru sârb, care nu impresionase în acest sezon și despre care se spune deja că ar putea pleca în vară.

Ce spune tatăl jucătorului despre această situație

“Este îngrozitor. Am fost surprinși de această veste. Nu ne așteptam la asta. Se pregătea acasă, la Belgrad conform programului de antrenament stabilit de club, iar în timpul unui exercițiu a simțit o durere.

ADVERTISEMENT

Cine știa că e atât de grav? Se pregătea să fie mai bun ca niciodată și acum se întâmplă asta. Nu se știe încă nimic, sunt necesare examene mai detaliate pentru a ști cât va sta în afara terenului.”, a declarat tatăl jucătorului, citat de El Mundo Deportivo.

Luka Jovic a revenit din Serbia pe 4 mai

Luka Jovic a revenit din Serbia pe 4 mai și a fost ultimul fotbalist de la Real Madrid care a fost testat pentru coronavirus, în vederea reluării ședințelor de pregătire de la baza clubului.

ADVERTISEMENT

Jucătorul nu bănuia ce veste teribilă îl aștepta vineri dimineață, când s-a prezentat la sediul clubului pentru a efectua controlul medical. Doctorii i-au descoperit problema de la gleznă și la un examen mai amănunțit s-a stabilit gravitatea accidentării.

A marcat doar două goluri în 24 de meciuri

Luka Jovic a semnat în vara anului 2019 cu Real Madrid, după un sezon excelent la Eintracht Frankfurt, în Bundesliga.

ADVERTISEMENT

La formația antrenată de Zinedine Zidane, unde a fost transferat pentru 60.000.00 de euro, Jovic a bifat 24 de partide, reușind să marcheze doar două goluri.

ADVERTISEMENT