Sport

Dinamo, KO după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe: 4 titulari au ruptură musculară! Exclusiv

Dinamo a pierdut încă patru jucători după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe din play-out-ul Casa Pariurilor Liga 1, iar Dusan Uhrin i-a pierdut pe Matei, Jovanovic, Patriche și Răuță.
20.03.2022 | 19:11
Dinamo KO dupa meciul cu Sepsi Sfantu Gheorghe 4 titulari au ruptura musculara Exclusiv
Dinamo întâlnește, vineri, UTA, în ultimul meci dinaintea barajului pentru menținerea în Casa Pariurilor Liga 1. Dusan Uhrin nu este interesat de numele adversarului în lupta pentru supraviețuire. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a terminat în corzi meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, cu doi fundași centrali accidendați și cu atacantul Christian Irobiso pe post de stoper.

Sarabanda de accidentări continuă la Dinamo! Probleme mari pentru Dusan Uhrin

După ce Dinamo a fost lovită de gripă, iar Gabi Torje, Ricardo Grigore, Marco Ehmann și Cătălin Carp au fost răpuși de virus și au rămas în afara lotului, Uhrin a mai pierdut patru jucători după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că accidentările lui Igor Jovanovici, Răzvan Patriche, Cosmin Matei și Alexandru Răuță au recidivat, iar cei patru au suferit rupturi musculare.

Din informațiile FANATIK, Cosmin Matei ar putea sta pe bară o lună de zile, iar Dusan Uhrin Jr. nu îi va avea la dispoziție în următoarele două săptămâni cu siguranță nici pe Patriche, Jovanovici și căpitanul Răuță. Toti cei patru au revenit după accidentări, care se pare că au recidivat.

ADVERTISEMENT

Dinamo a ajuns la un număr incredibil de jucători cu probleme medicale

În acest moment, Dinamo nu îi are la dispoziție pe Marius Tomozei, care a suferit o operație și va rata restul sezonului, în timp ce mai mulți jucători abia au revenit după accidentări: Mihai Eșanu, Andreas Mihaiu, Antoni Ivanov, Ricardo Grigore, Mirko Ivanovski și Desire Azankpo.

Gabi Torje, Ricardo Grigore, Andrei Radu, Balthazar Pierret și Cătălin Carp au fost și ei loviți de gripă și au avut temperatură, nefăcând parte din lot la meciul cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

La această listă se adaugă și ultimii patru jucători ale căror accidentări au recidivat, iar Dusan Uhrin va avea probleme mari în această pauză competițională la antrenamente.

Dusan Uhrin Jr. dă vina pe Flavius Stoican pentru pregătirea fizică precară a jucătorilor, care a condus la accidentări

Dusan Uhrin a declarat la finalul partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe că aceste accidentări pe bandă rulantă au ca explicație pregătirea fizică precară a jucătorilor lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ultimul antrenor al „câinilor”, Flavius Stoican, a refuzat să aducă un preparator fizic la echipă și a lucrat cu un metodist, Silviu Ion,

  • 12 jucători cu probleme medicale are Dinamo în acest moment
ADVERTISEMENT