Sport

Accidentații din FCSB – Silkeborg 0-5 și-au revenit pentru meciul din SuperLiga. Cine este singurul jucător care s-a pregătit separat

Pentru meciul de duminică, contra lui UTA, Nicolae Dică poate modifica axul central al defensivei, și se va putea baza și pe căpitanul Florinel Coman.
15.10.2022 | 15:11
Accidentatii din FCSB  Silkeborg 05 siau revenit pentru meciul din SuperLiga Cine este singurul jucator care sa pregatit separat
Tamm și Dawa s-au antrenat cu echipa și ar putea evolua duminică împotriva celor de la UTA. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Umilită de danezii de la Silkeborg, în Europa, FCSB caută revanșa în SuperLiga, contra lui UTA, duminică, de la 20:30. Nicolae Dică a primit vești bune înaintea partidei, trei dintre cei patru jucători importanți accidentați fiind refăcuți.

Tamm, Dawa și Florinel Coman s-au recuperat

”Întâlnim o echipă care are ca obiectiv intrarea în play-off, o echipă bună și ofensivă, căreia îi place să aibă posesia și face presing sus. E bună la fazele fixe, așa că ne așteaptă o partidă grea.

ADVERTISEMENT

În campionat avem două victorii la rând. Trebuie să mergem pe această linie și  să avem încredere în noi că putem câștiga jocul cu cei de la UTA.

Am vorbit cu băieții, i-am încurajat, trebuie să ai încredere, curaj, să avem o atitudine bună. Doar așa putem câștiga. La fotbal, cum jucăm din 3 în 3 zile, avem șansa de a repara ce am făcut greșit la meciul precedent”, a prefațat întâlnirea de duminică Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește formula de echipă, a avut și vești bune. Mai cu seamă că în meciul cu Silkeborg cei doi jucători folosiți în centrul defensivei, Denis Haruț și Rachid Bouhenna, au avut o prestație extrem de slabă.

De altfel, așa cum ați putut afla deja din FANATIK, patronul Gigi Becali a și anunțat că se vor număra între fotbaliștii pe care nu-i va mai păstra în lot.

ADVERTISEMENT

”În curând o să facem o curăţenie generală. În primul rând Bouhenna şi Haruţ nu mai au ce căuta la noi.O să plece cât de curând, amândoi!

Şi nu doar ei. Păi ţin jucători pe care îi plătesc cu salarii mari ca să ce? Să mă fac de râs prin Europa? Nu, tată. La revedere! Am investit atâţia bani în transfeuri…”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a precizat însă că titularii de pe posturile respective s-au refăcut. Și a oferit informații și despre ceilalți doi titulari care nu au evoluat joi.

”Tamm și Dawa s-au antrenat astăzi, Radunovic s-a pregătit separat. Și Coman s-a antrenat cu echipa”, a spus Nicolae Dică.

Cota BETANO pentru FCSB: 4,15 este cota pentru „X” la FCSB – UTA. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT