News

Accidente grave pe DN1 și A1. Patru oameni au murit, alți șapte sunt răniți. Update

Au avut loc accidente grave de DN1 și A1. Doi oameni și-au pierdut viața, iar alte nouă pesoane sunt rănite
03.08.2021 | 10:15
Accidente grave pe DN1 si A1 Patru oameni au murit alti sapte sunt raniti Update
ADVERTISEMENT
03-08-2021
07:15

Bilanțul deceselor a crescut

O altă persoană implicată în accidentul de pe A1 a decedat, a anunțat Ramona Tudor, comisar șef Infotrafic. Unul dintre oamenii răniți a fost transportat la spital cu un elicopter.

Și bilanțul deceselor în urma accidentului de pe DN1 a crestut. Una dintre persoanele rănite a decedat: „una dintre victime era inconştientă, în stop cardio-respirator, fiind transportată de ambulanţa SAJ la Spitalul Făgăraş. Această persoană nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decesul,” a transmis ISU Brașov.

 

Marți, 3 august, au avut loc două accidente grave în România. Primul dintre ele s-a produs pe DN1, în județul Brașov.

Cel de al doilea s-a petrecut pe Autostrada București – Pitești, în zona localității Poenari, județul Giurgiu. Traficul este blocat în ambele cazuri. În fiecare dintre acestea au fost implicate câte trei autovehicule, în care se aflau, în total, 11 persoane.

ADVERTISEMENT

Accidente grave pe DN1 și A1. Doi oameni au murit, alți nouă sunt răniți

În accidentul produs la kilometrul 241 pe DN1, între localităţile Beclean şi Dridif din judeţul Braşov, sunt implicate trei autovehicule. Un bărbat a murit, iar alte cinci persoane sunt rănite.

„În urma impactului au rezultat șase victime, cinci dintre acestea fiind transportate la spital. Pentru cea de-a șasea persoană, respectiv unul dintre conducătorii auto, a fost declarat decesul de către cadrele medicale sosite la faţa locului,” a transmis  Poliţia Judeţeană Braşov, potrivit News.ro.

ADVERTISEMENT

Pe DN 1 traficul este blocat, iar circulaţia este deviată între localităţile Voila şi Făgăraş, prin DJ 103E şi DJ 104A.

Oamenii legii au explicat că ceilalți doi conducători auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Aceștia efectuează cercetări pentru stabilirea circumstantelor în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

Accident grav pe A1, trafic blocat

Un alt accident grav s-a petrecut pe Autostrada București – Pitești. Potrivit Infotrafic, au fost implicate trei autovehicule. Un om a murit, iar alți patru sunt evaluați medical.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este întreruptă la kilometrul 26 al Autostrăzii A1 pe sensul dinspre Pitești către București, în zona localității Poenari, județul Giurgiu, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară,” au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT

„În urma impactului o persoană a decedat, alte patru fiind în evaluare medicală. Traficul urmează să fie deviat între kilometrii 30 și 23, prin localitatea Bolintin Vale,” au adăugat.

Trafic oprit și pe DN2

Traficul este oprit și pe DN 2 București – Urziceni. În zona localității Șindrilița, județul Ialomița, un autotren s-a răsturnat, iar din remorca acestuia au căzut sticle.

Polițiștii anunță că circulația este întreruptă aproximativ 20 de minute, pentru curățarea carosabilului de cioburi. Aceștia au mai transmis și că nu au fost înregistrate victime în urma acestui accident

ADVERTISEMENT