News

Accidente grave pe șosele din țară, joi dimineața: un mort în Vâlcea, cinci răniți în Iași

În ultimele ore, mai multe accidente grave au avut loc pe șosele din țară. Un om a murit în Vâlcea, iar în Iași alte cinci persoane au fost rănite.
30.11.2023 | 09:27
Accidente grave pe sosele din tara joi dimineata un mort in Valcea cinci raniti in Iasi
Accidente rutiere grave în Vâlcea și Iași, joi dimineața. Un mort și mai mulți răniți. Sursa foto: DRPD Craiova / InfoTrafic România / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultima zi a lunii noiembrie a debutat cu accidente grave pe șoselele din țară. În Vâlcea, un om a murit, iar în județul Iași cinci persoane au fost rănite și au ajuns la spital cu leziuni.

Accidente rutiere grave în Vâlcea și Iași, joi dimineața. Un mort și mai mulți răniți

Finalul lunii noiembrie a adus o serie de evenimente rutiere grave pe șoselele din țară. Miercuri seara, cinci militari americani au fost răniți, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat la Caracal, în județul Olt.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc după ce șoferul a intrat într-o bordură și a pierdut controlul volanului, iar vehiculul a ajuns pe marginea drumului. În mașină se aflau în total șapte persoane, care se îndreptau spre Craiova. Militarii răniți au fost transportați la Spitalul din Caracal. Au suferit răni ușoare la mâini și picioare.

Ziua de joi a debutat la fel de grav. La primele ore ale dimineții, un alt accident a avut loc pe raza comunei Bujoreni, pe Drumul Național (DN) 7, Vâlcea. Aici, un TIR și o dubă au intrat în coliziune în zona Gură Văii.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în urma impactului puternic, unul dintre șoferi a suferit răni foarte grave și medicii nu au mai putut să îl salveze. Echipajele medicale ajunse la fața locului au fost nevoite să declare decesul.

Pompierii militari au intervenit la un accident rutier, cu puțin timp în urmă, in loc. Bujoreni – Gura Vaii, DN7, in care au fost implicate un autotren si o duba, iar o persoana a fost incarcerata.

ADVERTISEMENT

Au fost alocate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 1 autospecială de Descarcerare, 1 ambulanța SMURD și o ambulanță SAJ. Șoferul dubiței a fost descarcerat de echipajele operative si predat echipajului medical, inconștient și din păcate, fără funcții vitale. Șoferul autotrenului a fost monitorizat de către echipajul SMURD, iar acesta refuza transportul la spital”, a anunțat ISU Vâlcea.

Doi copii și trei adulți, răniți într-un grav accident produs la Târgu Frumos

În județul Iași, în jurul orei 5.00, un grav accident rutier a avut loc în orașul Târgu Frumos. În evenimentul din zona sensului giratoriu de la intrarea în oras, un autoturism Mercedes și o autoutilitară de pâine au intrat în coliziune.

ADVERTISEMENT

În cele două mașini se aflau 5 persoane, din care o victimă a fost încarcerată. Toate au fost transportate la spital cu politraumatisme. Din datele presei locale, șoferul Mercedesului, de 41 ani, și o pasageră de 49 ani au ajuns la Spitalul Spiridon cu traumatisme toracice.

Alte două minore, aflate pe bancheta din spate fără centuri de siguranță, au suferit răni grave, scrie Telem.ro. O adolescentă de 13 ani a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie. Ea are un traumatism cranio cerebral cu plaga contuză, un traumatism cranio cerebral, plaga contuză buza inferioară, epistaxis anterior drept.

O altă copilă, de 12 ani, a ajuns la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul de Copii cu traumatism cranio cerebral sever. Șoferul autoutilitarei de pâine, în vârstă de 59 ani a fost preluat de cadrele medicale.

ADVERTISEMENT