News

Două accidente grave luni dimineața. Șapte oameni răniți în București, alți 8 în Constanța

Două acccidente grave s-au produs, luni dimineața, în București și în Constanța. Mai multe persoane sunt rănite, inclusiv copii.
20.11.2023 | 09:01
Doua accidente grave luni dimineata Sapte oameni raniti in Bucuresti alti 8 in Constanta
Două accidente grave luni dimineața. colaj Fanatik/ Foto captură Antena 3/ziuaconstanta
ADVERTISEMENT

Două accidente grave luni dimineața, produse în București și în județul Constanța. În total, 15 oameni au fost răniți. Primul dintre ele a avut loc în Capitală, fiind implicate două mașini. În urma impactului, șapte oameni au suferit leziuni.

Două accidente grave luni dimineața. Mai mulți răniți în București și Constanța

Printre cei răniți în accidentul rutier din București se numără și doi copii. A fost nevoie de intervenția descarcerării, cinci oameni fiind prinși între fiarele contorsionate ale unuia dintre autoturisme.

ADVERTISEMENT

Evenimentul rutier s-a produs la primele ore ale dimineții, în Sectorul 3 din Capitală. Două autoturisme s-au ciocnit violent, după ce șoferul unuia dintre ele nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de deplasare.

În urma coliziunii, una dintre mașini s-a răsturnat. În total, în cele două mașini se aflau șapte persoane. Toți oamenii au fost răniți, cinci fiind descarcerați de pompierii ajunși în zona respectivă.

ADVERTISEMENT

Unul dintre șoferi se află în stare gravă, fiind intubat de medici. Și celelalte victime au suferit leziuni serioase, toate fiind transportate la unități medicale din București. Minorii, în vârstă de 16, respectiv 17 ani, au ajuns la spitalele Marie Curie şi Grigore Alexandrescu.

„Am intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două descarcerări şi şapte resurse medicale. La locul intervenţiei au fost implicate două autoturisme şi şapte persoane dintre care cinci erau încarcerate.

ADVERTISEMENT

Am acţionat pentru extragerea acestora şi transportul lor de urgenţă la spital”, a transmis Bogdan Pruteanu, reprezentant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Opt victime în accidentul produs în Constanța. Impact între un TIR și un microbuz

Cel de-al doilea accident rutier grav s-a petrecut, în această dimineață, în orașul Hârșova din județul Constanța. Un microbuz cu pasageri și un TIR au fost implicate în evenimentul produs luni, 20 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, mai multe persoane au fost rănite. Din primele date, se pare că vorbim de cei opt pasageri care se aflau în microbuzul respectiv. La fața locului se află pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială SMURD B2, conform Ziua Constanța.

ADVERTISEMENT