Life

Aceasta este cererea în căsătorie perfectă. Câți bani trebuie să cheltui, de fapt, pentru inelul de logodnă

Te-ai întrebat vreodată cum arată cererea în căsătorie perfectă? S-ar parea că un rol esențial în are și inelul de logodnă.
09.02.2024 | 23:47
Aceasta este cererea in casatorie perfecta Cati bani trebuie sa cheltui de fapt pentru inelul de logodna
Aceasta este cererea în căsătorie perfectă. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iată că cererea în căsătorie perfectă chiar există. Și cel mai probabil orice femeie își dorește să o experimenteze. Piesa de rezistență însă rămâne inelul de logodnă.

Aceasta este cererea în căsătorie perfectă

Un matematician a dezvăluit care e cererea în căsătorie perfectă. Este vorba despre Dr. Tom Crawford, un matematician de la Universitatea Oxford. În opinia lui, dacă anumite lucruri sunt urmate cu strictețe, șansele pentru un final fericit sunt garantate.

ADVERTISEMENT

Cum arată cererea în căsătorie perfectă? În primul rând contează trei factori cheie. Este vorba despre momentul mesei, momentul propunerii, cantitatea de planificare, dar și costul inelului de logodnă.

Cum a reușit matematicianul să ia în calcul aceste aspecte? El a analizat un sondaj realizat de Asda, efectuat în rândul a 2.000 de persoane. Și se pare că cei trei factori sunt cu adevărat importanți.

ADVERTISEMENT

“Dacă urmați această rețetă de succes, vă veți oferi cele mai bune șanse de a obține acel ‘Da’ . Pentru a vă maximiza punctajul cererii în căsătorie și pentru a obține o cerere în căsătorie perfectă acasă, va trebui să vă concentrați asupra a patru ingrediente cheie”, a spus matematicianul.

Câți bani trebuie să cheltui, de fapt, pentru inelul de logodnă

Când trebuie să aibă loc cererea în căsătorie perfectă? Dr. Crawford recomandă ca masa să înceapă la ora 20:06. De cealaltă parte, cererea în căsătorie ar fi bine să aibă loc după felul principal. Pe de altă parte, trebuie să fie înainte de desert.

ADVERTISEMENT

Un alt ingredient cheie este inelul de logodnă. Și aici sunt câteva lucruri care trebuie luate în calcul, mai exact suma. Matematicianul spune că suma optimă de cheltuit pe un inel de logodnă este de 2,5 luni din salariul partenerului.

Iar pentru ca acest lucru să nu se resimtă chiar atât de mult la buzunar, atunci cererea în căsătorie trebuie plănuită cu 68 de zile înainte, a mai completat aceasta. Mai contează însă și alte aspecte.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, un discurs sincer, niște flori, dar și o muzică bună, pot fi considerate avantaje. La acestea se mai adaugă și alți factori precum utilizarea telefonului în timpul momentului, care nu își are rostul.

“Pentru a vă maximiza punctajul cererii în căsătorie și pentru a obține o cerere în căsătorie perfectă acasă, va trebui să vă concentrați asupra a patru ingrediente cheie: ora mesei, momentul cererii în căsătorie, cantitatea de planificare și costul inelului de logodnă”, a mai adăugat Dr. Crawford, conform Daily Mail.

ADVERTISEMENT