Life

Cât costă inelul cu diamante primit de Anamaria Prodan, în plin divorț de Reghecampf: “Sunt curtată, arăt perfect, e normal”

Anamaria Prodan a vorbit, pentru FANATIK, despre felul în care își reface viața, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, mai ales după ce, pe degetul ei a apărut un inel de 20.000 de euro.
24.02.2022 | 18:16
Cat costa inelul cu diamante primit de Anamaria Prodan in plin divort de Reghecampf Sunt curtata arat perfect e normal
Anamaria Prodan a primit un inel cu diamante în valoare de 20.000 de euro, iar mesajul ei anunță că își reface viața Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a postat un mesaj pe contul ei de socializare, mesaj pe care, de cele mai multe ori, îl postează femeile cerute în căsătorie. Un inel cu diamante, din aur, alături de mesajul ”Yes, I will”, care poate fi tradus, în contextul bijuteriei apărute pe degetul ei, ca fiind ”Da, voi accepta (să mă căsătoresc, n. red.)”.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre inelul primit

Apariția inelului pe mâna Anamariei Prodan a fost explicată chiar de vedetă. Impresara, fără să spună de unde l-a primit sau de la cine, ne-a dezvăluit faptul că este pregătită, acum, să își refacă viața.

ADVERTISEMENT

”Sunt liniștită, sunt fericită, în sfârșit sunt alături de oameni de teapa mea, fără probleme, fără scandaluri, fără prostituție, fără alcool și alte nenorociri. (…) Sunt fericită pentru că am alături de mine oameni care știu cum să se comporte cu o femeie, care știu cum să protejeze o femeie care au respect față de familie, de copii și de ei”, ne-a spus Anamaria Prodan.

Cu toate acestea, recunoaște impresara, plecată acum în Dubai, momentan nu ar fi tocmai îndrăgostită, ea explicând pentru FANATIK că nu vorbește despre alte relații cât timp mai este măritată, oficial, cu Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT
prodan
Anamaria Prodan a primit un set de bijuterii scumpe de la un admirator pe care îl ține secret Foto: Fanatik

”Nu pot să spun dacă sunt îndrăgostită, nu se pune acum problema de o relație… Sunt încă măritată”, a precizat Anamaria Prodan care a dezvăluit, totodată, secretul inelului.

”L-am primit, e de la Serafino și inelul, și brățara”, ne-a spus Anamaria Prodan, bijuteriile din setul cu pricina costând, fiecare, în jur de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: ”L-am iubit enorm”

Anamaria Prodan recunoaște că este, acum, curtată de bărbați, iar avansurile primite nu o deranjează, chiar dacă nu le dă curs. ”Sunt curtată, și încă cum (râde, n. red.). E normal, arăt perfect, sunt deșteaptă și niciuna nu-i ca mine (râde, n. red.)”, ne-a spus Anamaria Prodan, din Dubai.

Când vine vorba despre (încă) soțul ei, impresara își recunoaște sentimentele, dar, acum, tot ce mai poate să facă este să îi ureze antrenorului Laurențiu Reghecampf să fie fericit.

ADVERTISEMENT

”L-am iubit enorm ! El așteaptă un copil… E fericit, îi urăm mai multă fericire! Să își vadă de-ale lui! Și să nu mai miorlăie pe la tv căci atunci când apar dovezile și presa le preia de la dosar nu va putea să mai iasă pe stadion că-l vor huidui toți”, a mai spus, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, pregătită să își refacă viața: “Aștept să se termine coșmarul acesta!”

Chiar dacă susține că nu e încă îndrăgostită, Anamaria Prodan spune că este pregătită să își refacă viața și că a reușit să lase în spate scandalurile în care a fost implicată.

”Familia mea așa m-a educat: să nu rămân ancorată în problemele oribile care apar în viață și să lupt să mă ridic chiar și atunci când oamenii dragi mie se agață de mine și mă îneacă alături de ei… Mă bucur de viață și de liniște acum”, spune Anamaria Prodan.

Ba chiar, ne-a explicat viitoarea fostă soție a lui Laurențiu Reghecampf, este nerăbdătoare să își încheie socotelile cu antrenorul Craiovei și nu mai este afectată de ceea ce i s-a întâmplat.

”Sunt fericită, acum, în sfârșit. Aștept să se termine coșmarul acesta! Sunt fericita căci toți copiii mei sunt lipiți de mine și împreună am reușit să uităm nenorocirile care s-au perpetuat în atâția amar de ani.

Am scăpat toți și ne-am rugat lui Dumnezeu să ne aducă  după atât chin ceva frumos, căci merităm. Și a adus. Dezgustul s-a transformat în milă și nervii în totală nepăsare”, ne-a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț cu scandal

Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost făcută publică în vara anului trecut, iar prima înfățișare din divorțul celor doi a avut loc în luna februarie a anului 2022, chiar dacă, la proces, nu s-a prezentat niciuna dintre părțile implicate.

Între timp, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a început un război cât se poate de serios, declarațiile făcute pe tema despărțirii lor fiind, de cele mai multe ori, înfierbântate, la mijloc fiind și complicate discuții despre averea familiei.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a devenit o certitudine în momentul în care antrenorul Craiovei și-a asumat relația cu Corina Caciuc, cea care, în luna mai, îi va dărui un băiețel.

ADVERTISEMENT