Life

Acesta este cel mai periculos hotel din lume. Cine vrea să stea aici poate plăti peste 1000 de euro pentru două nopți

Cel mai periculos hotel din lume. Nu numai că ești înconjurat de pericole la tot pasul, dar trebuie să scoți și mulți bani din buzunar.
16.02.2023 | 16:47
Acesta este cel mai periculos hotel din lume Cine vrea sa stea aici poate plati peste 1000 de euro pentru doua nopti
Acesta este cel mai periculos hotel din lume. Cât costă noaptea de cazare. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Care este cel mai periculos hotel din lume. Persoanele care vor să se cazeze aici trebuie să plătească sume destul de mari, care pot ajunge și la peste 1.000 de dolari! Dar ce face ca acest hotel să fie unul atât de special?

Acesta este cel mai periculos hotel din lume. Cât costă noaptea de cazare

Cel mai periculos hotel din lume este numit Frying Pan și este situat în Oceanul Atlantic. Pericolul este dat tocmai de locația acestui hotel, pentru că vorbim, de fapt, despre o fostă bază de exploatare care era folosită în trecut ca un far.

ADVERTISEMENT

Întreaga clădire este înconjurată de rechini, aceasta fiind mărginită de ocean pe toate părțile. Chiar dacă este considerat a fi cel mai periculos hotel din lume, Frying Pan atrage turiști în mod constant pentru că sunt mulți oameni dornici de experiențe noi și de aventură.

Fostul far a fost transformat într-un hotel cu demipensiune la finalul anilor ’70, după ce a fost cumpărat de Richard Neale,  un programator ce a avut visul de a îl transforma în acest fel și de a păstra această parte din istorie vie.

ADVERTISEMENT

Accesul în cel mai periculos hotel din lume se poate face doar în două feluri. Vizitatorii care se cazează aici pot veni cu elicopterul, serviciu pentru care trebuie să scoată bani în plus, pentru că deasupra construcției există un heliport, dar și cu barca.

Hotelul este înconjurat de rechini și ținta uraganelor

Hotelul acesta este extrem de periculos din cauza poziției sale, lucru indicat inclusiv de porecla lui. Amplasamentul mai poartă și supranumele de „cimitirul Atlanticului”, denumire care îi va face pe mulți să-l evite cu siguranță.

ADVERTISEMENT

Acesta este renumit pentru că se află într-o zonă plină de rechini și în care au loc foarte multe uragane. Prețurile nu sunt nici prea mici chiar dacă scest hotel nu oferă un centru spa sau o sala adecvată unde să mănânci ori piscină.

Prețurile sunt cuprinse între 500 și 1500 de dolari (prețuri care ajung la peste 1.000 de euro) pentru două nopți. Cel mai periculos hotel din lume are în total 8 dormitoare și acest spațiu este suficient pentru 12 persoane.

ADVERTISEMENT

Întreaga restructurare a fostului far a fost realizată cu ajutorul voluntarilor și misiunea obiectivului turistic nu este de a face profit, ci de a duce mai departe acest obiectiv turistic ce oferă peisaje unice, spune proprietarul său.

ADVERTISEMENT
Tags: