Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Acționarii lui Dinamo, atacați dur după victoria cu Oțelul: „Să nu mintă și să nu manipuleze suporterii!”

Jurnalistul Daniel Şendre consideră că acţionarii ar trebui să fie sinceri cu suporterii lui Dinamo pentru a-i avea alături şi să nu încerce să îi manipuleze.
20.02.2024 | 18:45
Actionarii lui Dinamo atacati dur dupa victoria cu Otelul Sa nu minta si sa nu manipuleze suporterii
Acționarii lui Dinamo, atacați dur după victoria cu Oțelul: „Să nu mintă și să nu manipuleze suporterii!”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo este în mare revenire de formă în SuperLiga. “Câinii” au câştigat două meciuri la rând, cu Farul şi Oţelul, iar acum visează cu ochii deschişi la salvarea de la retrogradare.

Acționarii lui Dinamo, atacați dur după victoria cu Oțelul: “S-au trezit ei într-o dimineaţă cu o dragoste teribilă pentru Dinamo”

În urmă cu fix un an, Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu au preluat pachetul majoritar de acţiuni de la Dinamo. “Câinii” au revenit în SuperLiga în această vară, iar acum speră la un nou miracol, salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Daniel Şendre a vorbit în termeni duri despre comunicatele emise de Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu de-a lungul timpului şi i-a sfătuit pe acţionari să fie sinceri cu suporterii dacă vor să îi aibă aproape, să nu încerce să îi manipuleze:

“Vă daţi voi seama, s-a trezit domnul Voicu, cel căruia nu îi plăcea fotbalul, chiar el spunea asta, şi Andrei Nicolescu, cel care a fost inclusiv pe la Rapid. S-au trezit ei într-o dimineaţă cu o dragoste teribilă pentru Dinamo.

ADVERTISEMENT

“Să nu mintă şi să nu manipuleze suporterii cu tot felul de briz-briz-uri”

Spuneau că din momentul ăla nu pot trăi fără Dinamo. Nu, haideţi să fim sinceri. E normal ca răspunsul să fie diplomatic, e normal să vrea să îi câştige pe fanii dinamovişti. Dar eu tot le spun, dacă vor să facă asta trebuie să fie doar oneşti.

Şi să respecte clubul şi suporterii. Să nu mintă şi să nu manipuleze suporterii cu tot felul de briz-briz-uri. (n.r. transferurile şi Kopic) Asta face parte din a respecta clubul, nu e nevoie de declaraţii. 

ADVERTISEMENT

Să facă ceea ce trebuie să facă un acţionar de club de fotbal. Şi eu zic că îi are deja pe suporteri aproape”, a spus Daniel Şendre la FANATIK SUPERLIGA.

Voicu şi Nicolescu au preluat 80% din acţiunile lui Dinamo în februarie 2023!

Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu au preluat 80% din acţiunile clubului Dinamo de pe 24 februarie 2023. Cei doi acţionari majoritari vor să atragă alături de “câini” şi alţi oameni de afaceri, cărora să le cedeze pachete de 10%.

ADVERTISEMENT

Această strategie este una controversată în spaţiul public, existând mai multe voci din fotbal, printre care şi foste glorii dinamoviste care spuneau că actualii acţionari vor să conducă pe banii altora.

Acționarii lui Dinamo, atacați dur după victoria cu Oțelul: „Să nu mintă și să nu manipuleze suporterii!”

ADVERTISEMENT