Sport

Acționarii lui Dinamo, urmașii lui Cortacero? „Le e frică de fani, dar nu au de unde să pună bani! S-au scufundat cu primele declarații”. Video exclusiv

Dumitru Dragomir este de părere că noii acționari de la Dinamo nu au început cu dreptul după primele declarații făcute la conferința de presă.
08.03.2023 | 15:58
Actionarii lui Dinamo urmasii lui Cortacero Le e frica de fani dar nu au de unde sa puna bani Sau scufundat cu primele declaratii Video exclusiv
Ce riscă Red&White dacă planul de reorganizare al lui Dinamo inițiat de Răzvan Zăvăleanu va trece la Apel.
ADVERTISEMENT

În urmă cu o zi, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, noii conducători ai clubului Dinamo, au participat la conferința de presă în care au vorbit despre planul de salvare al formației din Ștefan cel Mare. Dumitru Dragomir a precizat în emisiunea PROFEȚIILE LUI MITICĂ faptul că noua conducere a lui Dinamo a pornit cu stângul în misiunea de a salva clubul.

Dumitru Dragomir a vorbit despre greșeala pe care noii acționari de la Dinamo au făcut-o la primele declarații: „Nu au început bine”

Pe lângă planul de salvare a lui Dinamo, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au precizat în discursul lor că nu vor să aducă în prejma clubului foste glorii ale suflării „alb-roșii”. Dumitru Dragomir este convins că aceste declarații scufundă noua conducere.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Dacă nu vor aduce glorii nu vor avea niciodată performanță. Să nu-mi spună mie că Dinu nu era un cap luminat. Eu spun că și Țălnar e un băiat deștept. Nu au început bine cu declarațiile, îi scufundă. În momentul în care au spus că nu aduc glorii și-au dat cu tesla în oușoare.

Trebuie să o ia ușor, iar dacă nu te apropii de câteva valori… De Dinu, de Lucescu, trebuie să țină cont. Așa cum FCSB trebuie să țină cont de Pițurcă, de Iordănescu. Trebuie să ții cont de ăștia pentru că au fost valori incontestabile”, a mărturisit Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Acționarii lui Dinamo, urmașii lui Cortacero?: „Ei, săracii, vor binele”

Dumitru Dragomir a făcut o comparație între actuala conducere de la Dinamo, care a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, și perioada când Pablo Cortacero a fost la cârma clubului din Ștefan cel Mare. Fostul președinte al LPF a precizat că deși vrea binele, noua conducere a lui Dinamo nu are suficient potențial financiar.

„Le e frică de suporteri. Suporterii lui Dinamo sunt mulți și unii dintre ei chiar se pricep la fotbal. Alții sunt nerăbdători vor performanță. Ei săracii vor binele. Cortacero a vrut să se pricopsească el și câțiva. A făcut contracte mari să ia și… 

ADVERTISEMENT

N-au de unde să pună bani. E vreunul dintre ei care să își permită să piardă vreun milion? Dar păi să piardă 20 de milioane de euro. S-ar putea să pierzi 50 de milioane de euro de-a lungul anilor”, a mai spus Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Dinamo Șerdean a rămas acționar la Dinamo

Dorin Șerdean, fostul acționar majoritar al lui Dinamo, care și-a vândut pachetul de acțiuni către firma Red&White, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, va rămâne în continuare acționar al clubului din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Eugen Voicu, noul acționar majoritar, a confirmat dezvăluirile FANATIK, precizând la prima conferință de presă în culorile „alb-roșu” că Dorin Șerdean va rămâne cu 0,1% din acțiuni. „ Domnul Șerdean, în interacțiunea pe care am avut-o, a fost peste așteptări. În trei zile ne-am înțeles.

Singura mențiune pe care a avut a fost că nu vrea să iasă de tot și atunci ne-am înțeles să rămână cu 0,1% din acțiuni, dânsul fiind la rândul lui un dinamovist. Vă dați seama că sunt milioane de fani și fiecare e deosebit în felul lui”, a declarat Eugen Voicu, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT