Sport

Acționarii lui Dinamo, urmașii lui Cortacero? „Le e frică de fani, dar nu au de unde să pună bani! S-au scufundat cu primele declarații”. Video exclusiv

Dumitru Dragomir este de părere că noii acționari de la Dinamo nu au început cu dreptul după primele declarații făcute la conferința de presă.
08.03.2023 | 15:58
Actionarii lui Dinamo urmasii lui Cortacero Le e frica de fani dar nu au de unde sa puna bani Sau scufundat cu primele declaratii Video exclusiv
Ce riscă Red&White dacă planul de reorganizare al lui Dinamo inițiat de Răzvan Zăvăleanu va trece la Apel.
ADVERTISEMENT

În urmă cu o zi, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, noii conducători ai clubului Dinamo, au participat la conferința de presă în care au vorbit despre planul de salvare al formației din Ștefan cel Mare. Dumitru Dragomir a precizat în emisiunea PROFEȚIILE LUI MITICĂ faptul că noua conducere a lui Dinamo a pornit cu stângul în misiunea de a salva clubul.

Dumitru Dragomir a vorbit despre greșeala pe care noii acționari de la Dinamo au făcut-o la primele declarații: „Nu au început bine”

Pe lângă planul de salvare a lui Dinamo, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au precizat în discursul lor că nu vor să aducă în prejma clubului foste glorii ale suflării „alb-roșii”. Dumitru Dragomir este convins că aceste declarații scufundă noua conducere.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Dacă nu vor aduce glorii nu vor avea niciodată performanță. Să nu-mi spună mie că Dinu nu era un cap luminat. Eu spun că și Țălnar e un băiat deștept. Nu au început bine cu declarațiile, îi scufundă. În momentul în care au spus că nu aduc glorii și-au dat cu tesla în oușoare.

Trebuie să o ia ușor, iar dacă nu te apropii de câteva valori… De Dinu, de Lucescu, trebuie să țină cont. Așa cum FCSB trebuie să țină cont de Pițurcă, de Iordănescu. Trebuie să ții cont de ăștia pentru că au fost valori incontestabile”, a mărturisit Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Acționarii lui Dinamo, urmașii lui Cortacero?: „Ei, săracii, vor binele”

Dumitru Dragomir a făcut o comparație între actuala conducere de la Dinamo, care a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, și perioada când Pablo Cortacero a fost la cârma clubului din Ștefan cel Mare. Fostul președinte al LPF a precizat că deși vrea binele, noua conducere a lui Dinamo nu are suficient potențial financiar.

„Le e frică de suporteri. Suporterii lui Dinamo sunt mulți și unii dintre ei chiar se pricep la fotbal. Alții sunt nerăbdători vor performanță. Ei săracii vor binele. Cortacero a vrut să se pricopsească el și câțiva. A făcut contracte mari să ia și… 

ADVERTISEMENT

N-au de unde să pună bani. E vreunul dintre ei care să își permită să piardă vreun milion? Dar păi să piardă 20 de milioane de euro. S-ar putea să pierzi 50 de milioane de euro de-a lungul anilor”, a mai spus Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Dinamo Șerdean a rămas acționar la Dinamo

Dorin Șerdean, fostul acționar majoritar al lui Dinamo, care și-a vândut pachetul de acțiuni către firma Red&White, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, va rămâne în continuare acționar al clubului din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Eugen Voicu, noul acționar majoritar, a confirmat dezvăluirile FANATIK, precizând la prima conferință de presă în culorile „alb-roșu” că Dorin Șerdean va rămâne cu 0,1% din acțiuni. „ Domnul Șerdean, în interacțiunea pe care am avut-o, a fost peste așteptări. În trei zile ne-am înțeles.

Singura mențiune pe care a avut a fost că nu vrea să iasă de tot și atunci ne-am înțeles să rămână cu 0,1% din acțiuni, dânsul fiind la rândul lui un dinamovist. Vă dați seama că sunt milioane de fani și fiecare e deosebit în felul lui”, a declarat Eugen Voicu, în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi...
Aproape toată ţara intră de la ora 12.00 sub avertizări cod galben şi portocaliu de furtuni. Ploi, grindină şi vijelii până joi dimineaţă
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge...
Ţi se rupe inima! Ce face Leonard Doroftei în fiecare zi când ajunge în România! Cum uită că a fost umilit în Ploieşti
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la...
Rezultate admitere liceu 2024. Elevii află, astăzi, dacă au intrat sau nu la liceul dorit