Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Prima decizie de urgență luată de noul patron al lui Dinamo. Care sunt planurile miliardarului Eugen Voicu. Video Exclusiv

Nicolae Badea a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că prima decizie a noilor patroni de la Dinamo este crearea unui nou plan de reorganizare.
28.02.2023 | 14:28
Prima decizie de urgenta luata de noul patron al lui Dinamo Care sunt planurile miliardarului Eugen Voicu Video Exclusiv
Nicolae Badea a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că prima decizie a noului patron de la Dinamo este crearea unui nou plan de reorganizare. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fanii ”câinilor” au primit o veste excelentă la finalul săptămânii trecute. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Dinamo s-a vândut după ce Dorin Șerdean a cedat acțiunile majoritare pe care le deținea prin intermediul firmei Lotus fondului de investiții Certinvest.

Noul patron de la Dinamo, prima decizie după preluarea pachetului de acțiuni

Într-o intervenție telefonică la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul acționar al lui Dinamo, Nicolae Badea, care ar fi pus umărul la realizarea tranzacției, a vorbit despre planurile noului patron al clubului.

ADVERTISEMENT

”Cred că sunt reflexe ale unor jurnaliști frustrați cei care cred că prin contestarea oricărei inițiative în sport rezolvă ceva și care au așteptări instantanee din momentul în care apare o schimbare sau o structură acționarială. E o formă de denigrare a unor părți, structuri juridice, persoane fizice, care își asumă un rol public într-un serviciu social așa cum este sportul.

Eu îl cunosc pe domnul Voicu (n.r. – Eugen Voicu) de la constituirea Certinvest, mai știu și alți oameni care sunt alături de dumnealui, pe domnul Andrei Nicolescu și pe care personal îi creditez cu toată încrederea în capacitatea profesională, în capacitatea managerială și în aceea de a genera o structură robustă organizațională, financiară, sportivă.

ADVERTISEMENT

Sunt oameni care au dezvoltat alte proiecte, sunt oameni care au reușit în alte proiecte. Este o structură nou constituită care își asumă un cost de 500.000 de euro și un rol public într-o situație dificilă”, a declarat Badea.

VEZI VIDEO MAI JOS

Dinamo are nevoie de un nou plan de reorganizare

Fostul acționar al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare a vorbit despre necesitatea întocmirii unui nou plan de reorganizare și despre îndeplinirea tuturor condițiilor pentru obținerea licenței pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

”Nu este un gest necalculat, nu este nici un gest disperat, este un gest evaluat cerebral și dispus să preia o situație cum este la Dinamo, iar primele mesaje pe care le-au dat mi se pare că confirmă ceea ce spun.

Prima urgență a clubului este aceea de a avea un nou plan de reorganizare, pentru că cel care este acum sau cel care a fost respins de judecătorul sindic, s-a dovedit nerealist. Abordat pe o aroganță care nu este bazată pe argumente.

ADVERTISEMENT

Al doilea lucru care cred că l-au evaluat este legat de îndeplinirea condițiilor de licențiere a clubului. Astea sunt lucruri evidente, dincolo de asumarea obligației de a plăti către domnul Șerdean pachetul de 70%, plus partea către suporteri. Preluarea pachetului de 80% nu este o aventură, este un lucru evaluat, asumat și dispus să fie susținut cu responsabilitate.

Nu același lucru putem să spunem despre responsabilitatea celor care s-au repezit cu cuvinte grele. În fond, ei au preluat pachetul vineri, iar luni am văzut că dezamăgirea unor confrați ai dumneavoastră era mare.

Că deși au preluat pachetul vineri până luni nu s-au făcut plățile către jucători, ca și cum acesta era scopul preluării pachetului. Să fie făcute plăți peste weekend și, cum se spune, la pungă”, a spus Badea, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Veste bună începând din această săptămână! Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă aduce în casă exclusivitățile din fotbalul românesc, este în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30. Se poate viziona LIVE pe FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Ce a scris presa din Danemarca despre jucătoarele României, după victoria la 16...
Ce a scris presa din Danemarca despre jucătoarele României, după victoria la 16 goluri diferență
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături...
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături de iubitul ei, Victor Cornea
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în...
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în planul său de a coloniza planeta Marte. Despre ce este vorba
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să...
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să locuiască
Horoscop azi 6 decembrie. Teribilă zi pentru nativii acestei zodii
Horoscop azi 6 decembrie. Teribilă zi pentru nativii acestei zodii
Familia Regală câștigă disputa cu Statul. Instanța a decis acordarea compensațiilor pentru pădurile...
Familia Regală câștigă disputa cu Statul. Instanța a decis acordarea compensațiilor pentru pădurile protejate
Gogoașă din ”Trăsniții NATO” tot mai aproape de sfârșit! Actorul se luptă cu...
Gogoașă din ”Trăsniții NATO” tot mai aproape de sfârșit! Actorul se luptă cu aceeași boală care a răpus-o pe Rona Hartner! ”Să mai prind măcar 5 ani”
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras...
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras atenția tuturor celor care au văzut pozele
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de...
Un polițist și-a prins soția în apartament cu amantul. Au urmat scene de groază, bărbatul fiind grav rănit
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română