News

Activistul Daniel Bodnar, implicat într-un grav accident de circulație. „Nu își mai simte picioarele”

19.01.2021 | 16:58
Activistul Daniel Bodnar implicat intrun grav accident de circulatie Nu isi mai simte picioarele
ADVERTISEMENT

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un cumplit accident de circulație pe raza comunei Sucevița, în noaptea de 18 spre 19 ianuarie.

Bodnar era pasager în mașina condusă de prietenul său Dani Ghinghilschi, în jurul orei 2 noaptea, pe raza județului Suceava.

ADVERTISEMENT

Șoferul ar fi circulat cu viteză excesivă și ar fi pierdut controlul asupra mașinii, care s-a lovit de un gard și s-a răsturnat într-un șanț.

Daniel Bodnar poate rămâne paralizat după un accident

Șoferul în vârstă de 24 de ani a ieșit din mașină și a sunat la 112. Ambulanțele sosite la fața locului i-au transportat pe șofer și pe Daniel Bodnar la Spitalul Județean Suceava.

ADVERTISEMENT

Conform Adevărul, purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Dan Teodorovici, a anunțat că Bodnar a suferit o „fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”.

Bodnar nu își mai simte picioarele și medicii care l-au examinat sunt de părere că bărbatul ar putea rămâne paralizat, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Activistul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Daniel Bodnar este unul dintre cei mai cunoscuți activiști de mediu din județul Suceava, fiind mai mereu atacat de hoții de lemne în momentul în care încearcă să-i filmeze.

Bărbatul devenise în ultima vreme o țintă a hoților de lemne și a decis să-și trimită familia în străinătate, în Austria, pentru a o proteja.

ADVERTISEMENT

Internauții au lăsat mesaje de susținere pentru activist, iar unii dintre ei au avansat chiar teorii ale conspirației referitoare la accident.

Doamne, sperăm să nu fie aşa grav dar mai ales sperăm să nu fie ceea ce gândim cu toţii un accident premeditat . Dumnezeu să l ajute să depăşească acest moment , sănătate îi doresc din toată inima!”, a scris un internaut pe Facebook, fiind completat de altul: „Pe bune? Chiar asa o naţie de criminali? Era evident că i se va orchestra ceva mai ales că a arătat cât de implicate sunt organele de control. Acum să ne rugăm să nu fi luat ceva Covid de la Suceava şi să facă complicaţii”.

ADVERTISEMENT