Life

Actorul Dolph Lundgren, bolnav de cancer. Ce au descoperit medicii: “Am început să cred că era vorba despre ceva grav”

Actorul Dolph Lundgren suferă de cancer. Declarațiile vedetei din “The Expendables”. Ce descoperire au făcut medicii despre boala sa.
11.05.2023 | 21:52
Actorul Dolph Lundgren bolnav de cancer Ce au descoperit medicii Am inceput sa cred ca era vorba despre ceva grav
Actorul Dolph Lundgren este bolnav de cancer. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Actorul Dolph Lundgren a anunțat că suferă de cancer. Îndrăgitul actor duce o luptă cu boala de ceva timp și a dezvăluit ce au descoperit medicii în legătură cu afecțiunea sa.

Actorul Dolph Lundgren este bolnav de cancer

Dolph Lundgren (65 de ani), cunoscut din francizele “Rocky”, “The Expendables”, precum și alte filme de acțiune, a dezvăluit că duce o luptă cu cancerul, departe de lumina reflectoarelor. În 2015, medicii i-au descoperit o tumoare la unul dintre rinichi.

ADVERTISEMENT

În 2020, actorul credea că suferă de reflux gastric. Ulterior, s-a dovedit că în organismul său au mai apărut și alte tumori între timp. Acestea au fost extirpate pe cale chirurgicală.

“Lucram la un film pe care urma să îl regizez şi în care trebuia să joc rolul principal în acea toamnă. Doctorul mi-a telefonat când eram în Alabama, pregătit să filmez, şi mi-a spus că au găsit încă o tumoare la ficat.

ADVERTISEMENT

Atunci mi-am spus: ‘OK, asta e’. Acela a fost punctul în care am început să cred că era vorba despre ceva grav”, a dezvăluit actorul, potrivit CNN, citat de Agerpres.

Același medic l-a informat pe actor că tumoarea era atât de mare, încât era inoperabilă. Din acest motiv, actorul a fost nevoit să urmeze un tratament diferit. Logodnica sa, Emma Krokdal, a dezvăluit că Dolph Lundgren a avut efecte secundare “îngrozitoare” din cauza tratamentului.

ADVERTISEMENT

“Gura lui s-a inflamat foarte mult. Mâinile îi erau umflate, picioarele la fel, nu putea să mănânce nimic cald, nimic rece şi nimic condimentat. Era o adevărată luptă să înghită mâncarea, aşa că a continuat să slăbească”, a mai spus ea.

Renumitul actor a mai spus că un oncolog l-a informat că mai avea de trăit doar doi sau trei ani. La un moment dat, acesta a simțit că medicul care i-a spus acel lucru nu credea că Dolph Lundgren urma să supraviețuiască atât de mult.

ADVERTISEMENT

Ce descoperire a făcut un medic

Ida Lundgren, fiica actorului, în vârstă de 27 de ani, este foarte emoționată atunci când vorbește despre tatăl ei. Cei doi au vorbit deja despre ce se va întâmpla în viitor, lucru care e destul de greu pentru ea.

“Am avut o discuţie cu tatăl meu despre ceea ce se va întâmpla dacă el va muri şi despre lucruri de acest gen. A fost o conversaţie îngrozitoare”, a dezvăluit ea.

Dolph Lundgren a solicitat o a doua opinie de la medicul oncolog Alexandra Drakaki. Aceasta a efectuat o biopsie, iar veștile au fost bune. Medicul a descoperit o mutație care face tipul de cancer respectiv să devină tratabil cu ajutorul medicației, datorită căreia tumorile s-au micșorat cu 90%.

“Există anumite părţi din organismul său la care cancerul răspunde foarte bine din punct de vedere medical. Există anumite leziuni care nu mai pot fi văzute acum. Aşadar, rezultatul este peste aşteptări”, a declarat medicul.

Actorul a declarat că această experiență l-a învățat să aprecieze mai mult viața. “Acum apreciez viaţa mult mai mult. O apreciez în fiecare zi”, a spus el.

ADVERTISEMENT