Life

Actorul Kevin Spacey, de urgență la spital, cu suspiciune de infarct. Cum se simte acum

Actorul Kevin Spacey, de urgență la spital. Acesta s-a simțit rău și a crezut că va face un infarct. Cum se simte acum celebrul actor.
05.10.2023 | 09:29
Actorul Kevin Spacey de urgenta la spital cu suspiciune de infarct Cum se simte acum
Actorul Kevin Spacey, de urgență la spital. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Actorul Kevin Spacey, de urgență la spital, cu suspiciune de infarct. Cum se simte acum celebrul actor de la Hollywood.

Actorul Kevin Spacey, de urgență la spital

Actorul a simțit că îi amorțește brațul și a crezut că va face infarct. După ce s-a speriat bine din cauza simptomelor, el a cerut să fie dus la spital.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în timp ce actorul vizita Muzeul Afrasiyab din Samarkand. Kevin Spacey se află în Uzbekistan, la Festivalul Internațional de Film de la Tașkent.

Acesta a fost dus la un centru medical și a fost tratat acolo. „Kevin Spacey a fost dus la un centru medical din cauza unor probleme de sănătate. A fost tratat cu profesionalism de către medici și personal și s-a constatat că nu are nicio problemă cu inima”, a spus o sursă, conform The Sun.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat actorul după ce a crezut că face infarct

Actorul a povestit și el mai pe larg ce s-a întâmplat. Acesta a spus că a simțit amorțeala în braț în timp ce se uita la picturile murale și a crezut că va suferi un infarct miocardic.

Kevin Spacey a stat toată după-amiaza la centrul medical și a făcut diverse teste. Mai mult, actorul a fost suspus inclusiv unui RMN, dar s-a dovedit că inima lui era în perfectă stare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Kevin Spacey a mărturisit că acest episod l-a făcut să se gândească cât de fragilă este viața.

„M-a făcut să mă gândesc un moment la cât de fragilă este viața – pentru noi toți. Mă uitam la aceste picturi murale extraordinare de pe pereți și, deodată, am simțit cum îmi amorțește tot brațul stâng timp de aproximativ opt secunde.

ADVERTISEMENT

M-am scuturat, dar le-am spus imediat oamenilor cu care eram și am mers imediat la centrul medical. Mi-am petrecut după-amiaza acolo, făcând diverse teste. Personalul a avut grijă de mine și chiar m-a supus unui RMN. Totul s-a dovedit a fi complet normal și sunt recunoscător că nu este ceva mai grav” a declarat Kevin Spacey.

ADVERTISEMENT
Tags: