Life

Actorul pe care îl poți vedea pe Netflix și care a sărit la gâtul românilor că mănâncă precum sparții la hoteluri: ”Ne umplem farfuriile cu 10 kile de hrană”

Ce actor de pe Netflix a sărit la gâtul românilor că mănâncă precum sparții la hoteluri. Vorbele sale au devenit virale pe rețelele de socializare.
06.04.2024 | 16:56
Actorul pe care il poti vedea pe Netflix si care a sarit la gatul romanilor ca mananca precum spartii la hoteluri Ne umplem farfuriile cu 10 kile de hrana
Cuvintele actorului au devenit virale. Sursa foto: Zona IT,facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un actor care apare într-un film foarte vizionat, de pe Netflix, a atras atenția, într-o postare pe rețelele de socializare, la cantitatea de mâncare pe care o consumă românii la hoteluri. Cuvintele sale au devenit virale.

Ce actor de pe Netflix îi critică pe românii care mănâncă mult la hoteluri

Este vorba despre actorul Bob Rădulescu, din pelicula produsă de Mircea Bravo, ”Nuntă pe bani”, și care a apărut în acest an și pe platforma Netflix. Bob Rădulescu trage un semnal de alarmă cu privire la risipa alimentară pe care o facem și la problemele de sănătate pe care le putem dezvolta din cauza hranei în exces.

ADVERTISEMENT

Actorul, originar din Cluj-Napoca, spune că românii tind să-și umple farfuriile cu alimente, de fiecare dată când ies în oraș sau când merg într-o vacanță, ca și cum ar fi ultima lor masă, înainte de o execuție pe un scaun electric. În opinia lui Bob Rădulescu, nu s-a atins, astfel, un nivel de dezvoltare.

”Noi, oamenii, încă n-am ajuns la nivelul de dezvoltare la care să putem gestiona micul dejun la hoteluri sau bufetul all inclusive în stațiuni. Pur și simplu suntem departe de momentul la care să nu mai fim niște animale ignorante și fără rațiune, niște termite fără empatie care nu înțelegem că trăim într-o comunitate cu alți oameni care ar vrea și ei să trăiască.

ADVERTISEMENT

Niște sălbatici care în secolul 21 încă ne punem în farfurii ca și cum ar fi ultima masă înainte de execuția pe scaunul electric”, a scris actorul pe contul său de facebook.

Bob Rădulescu: ”Înfulecăm ca hapsânii 5 kile și lăsăm restul de 5 kile mocioflite și batjocorite în farfurii”

De multe ori, unii românii consumă atât de multă hrană, încât este nevoie de intervenția medicilor, mai avertizează actorul clujean. Dar, asta nu ar fi problema majoră, ci faptul că de multe ori se lasă în farfurii, într-un mod inestetic, resturi de hrană tot într-o cantitate mare.

ADVERTISEMENT

Bob Rădulescu subliniază că nu este bine să ne batem joc de mâncare, în condițiile în care sunt oameni care nu au ce să pună pe masă și mor de foame. ”Încă suntem la stadiul de vertebrate pe două picioare care ne trăim întreaga existență ca niște cărucioare de supermarket”, a mai precizat actorul.

”Dar, stai! Problema nu e că mâncăm ca sparții până facem indigestie și ne duce smurd-ul să mai scoată din gât ultimele 750 de grame de mâncare solidă nemestecată pe care am îndesat-o peste celelalte 5 kilograme de hrană luată de pe bufetul hotelului la mic dejun, problema e că ne umplem farfuriile cu 10 kile de hrană, ne punem la masă, înfulecăm ca hapsânii 5 kile și lăsăm restul de 5 kile mocioflite și batjocorite în farfurii, în timp ce alții nu au deloc sau mor de foame…

ADVERTISEMENT

De asta se prăbușesc imperii, de asta nu mai vine Isus Hristos a două oară, de asta nu ne vizitează extratereștrii. Pentru ca încă suntem la stadiul de vertebrate pe două picioare care ne trăim întreaga existență ca niște cărucioare de supermarket, cu 3 din 4 roți blocate sau strâmbe care facem drumul între bucătărie și budă scârțâind, pe ritm de râgâieli și beșind efemer în urma noastră… Doamne f..e-o omenire, că degeaba ne-ai făcut!”, a scris actorul clujean pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților