Life

O actriță din serialul Mă numesc Zuleyha a murit în urma cutremurelor din Turcia. „Suntem profund întristați”

O actriță din celebrul serial Mă numesc Zuleyha a murit în urma cutremurelor petrecute în Turcia. Colegii săi din serial au transmis mesaje sfâșietoare pe rețelele de socializare.
11.02.2023 | 14:41
O actrita din serialul Ma numesc Zuleyha a murit in urma cutremurelor din Turcia Suntem profund intristati
O actriță din serialul Mă numesc Zuleyha a murit după cutremure. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

O actriță din faimosul serial turcesc Mă numesc Zuleyha a murit în urma cutremurelor din Turcia. Emel Atici a murit în urma cutremurelor, iar colegii săi din serial sunt în șoc. Tot în cadrul acestei tragedii care a afectat viețile a zeci de mii de oameni a murit și fiica actriței, Hande Püryan Atici.

O actriță din serialul Mă numesc Zuleyha a murit după cutremure

Vestea tragică a fost distribuită de echipa de producția a serialului  Mă numesc Zuleyha, care a ținut să transmită condoleanțe întregii familiei care a pierdut doi membri, dar și tuturor cetățenilor care au fost afectați de aceste seisme și și-au pierdut  sănătatea sau casele în urma tragediei.

ADVERTISEMENT

„Suntem profund întristați de pierderea valoroasei actrițe Emel Aıcı, din serialul nostru Mă numesc Zuleyha și a fiicei sale, Püryan Aıcı, în dezastrul cutremurului din țara noastră.

Ne exprimăm condoleanțe familiei Atıcı și tuturor cetățenilor noștri care și-au pierdut viața în cutremur, familiilor lor”, a transmis compania care produce filmul, Tims&B.

ADVERTISEMENT

Vestea tragică a șocat lumea actoriei și colegii de breaslă au transmis mesaje sfâșietoare pe rețelele de socializare după moartea celebrei actrițe.

„Îmi pare foarte rău, foarte… Pentru toată lumea, pentru orice. Îmi pare rău pentru pierderea ta.”, a transmis actrița Hilal Altinbilek, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Fie ca draga noastră prietenă Emel Atici să se odihnească în pace… Odihnește-te în pace…”, a scris și actrița Sibel Tascioglu, pe rețelele de socializare.

Actrița (dreapta )și fiica ei (stânga)
Emel Atici a murit. Actrița (dreapta )și fiica ei (stânga) Foto Colaj Fanatik / haberturk.com

Emel Atici a jucat patru ani în Mă numesc Zuleyha

Emel Atici a devenit cunoscută publicului român după apariția sa în serialul Mă numesc Zuleyha, din 2018 până în 2022. Aceasta a avut doar un rol episodic, dar era foarte ocupată în viața sa pentru că se ocupa de multe alte proiecte pe scena Teatrului de Stat din Adana.

ADVERTISEMENT

Fiica celebrei actrițe absolvise Universitatea Beykoz, Departamentul de Management al Aviației Civile,  iar instituția de învățământ a transmis un mesaj de condoleanțe după aflarea veștii că tânăra a murit.

„Suntem profund întristați de pierderea absolventei programului de Management al Transportului Aerian Civil al Universității noastre, Hande Püryan Ațici și a mamei sale, Emel Ațici, în urmă cutremurului.

În numele Universității Beykoz, dorim mila lui Dumnezeu absolventei noastre, draga Püryan și a prețioasei sale mame Emel Atici și condoleanțe familiei și fanilor săi.”, a transmis Universitatea Beykoz, conform haberturk.com.

ADVERTISEMENT