Life

Actrița îndrăgită de milioane de români a ajuns de nerecunoscut. Cum a apărut pe stradă

Actrița îndrăgită de milioane de români, din filmul “Singur acasă”, care a ajuns de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă pe stradă.
26.06.2023 | 11:58
Cum arată acum o îndrăgită actriță. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Actrița care a interpretat-o pe mama lui Kevin din seria de filme “Singur acasă” a ajuns de nerecunoscut. Vedeta a apărut pe stradă îmbrăcată cu o ținută lejeră, dar arată cu totul diferit.

Cum arată acum actrița îndrăgită de milioane de români. A ajuns de nerecunoscut

Catherine O’Hara are în prezent 69 de ani, dar s-a schimbat radical de când a interpretat rolul lui Kate McCallister. Surprinsă recent pe străzile din Londra, vedeta este greu de recunoscut.

ADVERTISEMENT

După ce a jucat în “Singur acasă” (1990), Catherine O’Hara a mai apărut și în continuarea filmului, “Singur acasă 2: Pierdut în New York”, apărut doi ani mai târziu.

“Singur acasă” este cel mai vizionat film de Crăciun, mai ales în România, unde se difuzează în fiecare an. Pentru această producție a fost alocat un buget de 18 milioane de dolari, iar Macaulay Culkin a primit rolul lui Kevin McCallister, scris pentru el de către regizorul John Hughes.

ADVERTISEMENT

Inițial, actrița Elizabeth Perkins a fost propusă pentru rolul mamei lui Kevin, după cum a dezvăluit directorul de imagine Julio Macat, care a lucrat la primul film din seria celebră.

“John Hughes i-a cerut să joace rolul lui Catherine O’Hara, iar ea nu a putut să o facă, era ocupată”, a explicat acesta în cadrul unui interviu pentru The Mirror, acolo unde pot fi văzute și imagini cu actrița.

ADVERTISEMENT

“Ne-am întâlnit într-un film numit Miracle On 34th Street, așa că ne-am fi cunoscut cu patru sau cinci ani înainte. Ne-am întâlnit la film și ne-am îndrăgostit”, a dezvăluit acesta pentru Metro, citat de spectacola.ro.

Catherine O'Hara
Catherine O’Hara are în prezent 69 de ani, dar s-a schimbat radical de când a interpretat rolul lui Kate McCallister. foto: Profimedia

Atunci când a fost lansat filmul, actrița care a interpretat rolul mamei protagonistului avea 36 de ani. Vedeta a fost surprinsă alături de bunul său prieten, actorul Richard E. Grant, în timp ce se plimbau prin Londra. Catherine O’Hara, era îmbrăcată în pantaloni și o bluză lejeră, însă ținuta era una elegantă.

ADVERTISEMENT

În ce filme a mai jucat actrița

La începutul carierei sale, Catherine O’Hara a devenit cunoscută datorită rolurilor din filmele “After Hours” (1985), “Beetlejuice” (1988) și “The Nightmare Before Christmas” (1993).

Actrița a jucat, de asemenea, în serialul “Schitt’s Creek”, unde a interpretat rolul lui Moira Rose. A primit și un premiu Emmy în 2020 pentru acest rol.

ADVERTISEMENT
Tags: