News

Actrița Magda Catone a fost votată consilier în Sectorul 2, la alegerile locale 2020. Prima reacție a vedetei. Exclusiv

29.09.2020 | 11:44
Actrita Magda Catone a fost votata consilier in Sectorul 2 la alegerile locale 2020 Prima reactie a vedetei Exclusiv
ADVERTISEMENT

Magda Catone a devenit consilier în urma voturilor cetățenilor din Sectorul 2 din Capitală, la alegerile locale 2020.

Actrița a deschis lista de consilieri locali PNL și a ieșit victorioasă din această campanie electorală. Vedeta urmează să pună în aplicare planurile pe care le are pentru bucureștenii din Sectorul 2.

ADVERTISEMENT

FANATIK a obținut prima reacție a artistei după ce a câștigat postul de consilier local.

Magda Catone, de pe scena teatrului pe scena politică

Actrița este una dintre cele mai apreciate prezențe pe scena teatrului din România, fiind distribuită în numeroase scene valoroase. După mai bine de 30 de ani în care a luptat să ajungă un nume în această industrie, Magda Catone s-a alăturat partidului liberal pentru a aduce o schimbare artiștilor, dar și bucureștenilor care doresc o schimbare pe mai multe planuri.

FANATIK a obținut, în exclusivitate, o primă reacție a vedetei după ce a fost aleasă consilier local. „Da, este adevărat, am fost aleasă consilier local în Sectorul 2, oamenii m-au votat. Avem multe lucruri de făcut, însă urmează să avem o ședință la partid în care se vor stabili amănunte despre viitorul mandat, apoi voi putea să spun mai multe. Sunt fericită că oamenii m-au ales consilier și promit să aduc un plus valoare la proiectele care se vor demara.”, a declarat Magda Catone, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Actrița a devenit membru PNL în luna august

Fericită de alegerea făcută, Magda Catone a îmbrăcat un tricou cu logo-ul partidului liberal și a postat un mesaj prin care anunța că a devenit membru PNL, dar și că va candida la alegerile locale pentru funcția de consilier în Sectorul 2.

„ Mă simt onorată să mă alătur echipei #PNLSector2. Vom reuşi să redăm strălucirea Sectorului 2, facând #împreună lucruri bune pentru cetăţeni. Cred în echipa PNL şi cred în valorile şi principiile Partidului Naţional Liberal. Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 şi putem reda zâmbetul cetăţenilor”, a declarat Magda Catone.

ADVERTISEMENT

Monica Anisie, preşedintele PNL Sector 2, a crezut în forțele actriței încă de la început, iar acum a ieșit victorioasă.  „M-a bucurat să constat că valorile liberale pe care fiecare membru le-a promovat de-a lungul timpului se regăsesc şi în programul de candidatură pe care doamna Catone l-a propus, iar noi l-am validat. Privesc cu încredere la implicarea doamnei Catone în proiectele Partidului Naţional Liberal pentru cetăţenii Sectorului 2. Întreaga noastră echipă va fi în slujba cetăţeanului aşa cum doamna Catone a fost și este în slujba scenei româneşti. Împreună putem câştiga!”, a declarat Monica Cristina Anisie, preşedintele PNL Sector 2.

Cariera profesională a Magdei Catone

Magda Catone a studiat Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din Bucureşti în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea şi a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, în filmul lui Lucian Pintilie “De ce trag clopotele Mitică?”.  Vedeta a apărut în diferite filme, lungmetraje, însă nu a renunțat la teatru.

ADVERTISEMENT

Magda Catone a interpretare feminină la Festivalul de Teatru din Braşov, 1983, şi a premiului special al juriului la Festivalul de Teatru pentru Tineret, Costineşti, 1984.

ADVERTISEMENT
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată....
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată. Pe cine escortau
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România,...
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a trăit 16 ani cu un milionar însurat! Imagini provocatoare
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
AVERTISMENTUL lui VLADIMIR PUTIN: Membrii NATO din Europa se joacă cu focul!
AVERTISMENTUL lui VLADIMIR PUTIN: Membrii NATO din Europa se joacă cu focul!
Câți bani primesc în plus de la 1 septembrie românii cu pensii mici
Câți bani primesc în plus de la 1 septembrie românii cu pensii mici
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”