Life

Actrița Rebel Wilson a slăbit 18 kilograme. Cum arată acum

27.08.2020 | 14:44
Actrita Rebel Wilson a slabit 18 kilograme Cum arata acum
Actrița Rebel WILSON a slăbit 16 kilograme. Cum arată acum
ADVERTISEMENT

Rebel Wilson a reușit să slăbească 18 kilograme și arată foarte bine acum. Abia dacă o mai recunoști. Vedeta și-a susprins fanii de pe Instagram cu o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie albastră, ce-i pune în evidență silueta subțire.

într-o rochie albastră strânsă după o pierdere uimitoare de greutate de 18 kg. Rebel Wilson și-a uimit fanii când și-a arătat silueta pe Instagram. Vedeta a reușit  transformarea cu dieta pe care a ținut-o la centrul de wellness austriac Vivamayr.

ADVERTISEMENT

Pierderea în greutate a vedetei a fost, cu siguranță, remarcată de fanii ei, dar și de celelalte celebrități, care au comentat schimbarea extraordinară pe care a făcut-o Rebel. Actrița de comedie nu vrea să se oprească aici. Până la finalul anului vrea să ajungă la 75 de kilograme.

Cum arată Rebel Wilson după ce a slăbit 18 kilograme

În vârstă de 40 de ani, Rebel Wilson a fost prezentă la un eveniment caritabil de strângere de fonduri pentru Școala Sf. Iuda, care oferă educație gratuită copiilor din Arusha, Tanzania.

ADVERTISEMENT

Acolo și-a prezentat vedeta noua siluetă care a surprins și a întos zeci de capete. Fotografia publicată de Rebel a strâns sute de reacții din partea internauților.

“Arăți uimitor”, a comentat antrenorul personal al vedetei, Jono Castano. “Arăti fabulos! Toată munca ta a dat roade”, a exclamat un fan.

ADVERTISEMENT
Rebel Wilson
Actrița Rebel Wilson a slăbit 18 kilograme. Cum arată acum

Rebel Wilson s-a născut în Sydney, Australia, pe 2 martie 1980. Este o actriță, scriitoare și producătoare australiană. După ce a absolvit Australian Theatre for Young People în 2003, a început să apară în serialul de comedie Pizza și schițele The Wedge.

În 2008, Wilson a scris, a produs și a jucat în comedia muzicală Bogan Pride. În anul următor, a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță Tropfest pentru rolul ei în Bargain și a apărut ca invitat în City Homicide. La scurt timp după mutarea în Statele Unite, Wilson a jucat rolul lui Brynn în filmul Bridesmaids.

ADVERTISEMENT