Life

Ce face Oana Lis pentru a plăti tratamentul lui Viorel Lis: “Nu este așa o rușine”

Oana Lis, în impas financiar. Vedeta a recurs la măsuri drastice pentru a strânge banii necesari pentru plata tratamentului lui Viorel Lis.
26.04.2024 | 17:52
Ce face Oana Lis pentru a plati tratamentul lui Viorel Lis Nu este asa o rusine
Oana Lis, măsuri drastice pentru a face rost de bani pentru a putea cumpăra pastilele necesare lui Viorel Lis. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

De câțiva ani, starea de sănătate a lui Viorel Lis este din ce în ce mai sensibilă. Fostul edil al Capitalei are nevoie de tratamente costisitoare pentru a se simți bine. Din disperarea de a face rost de bani pentru a putea plăti pastilele lui Viorel, Oana Lis a apelat la măsuri drastice.

Oana Lis abia își mai permite să plătească tratamentul lui Viorel Lis

Oana Lis a fost mereu alături de partenerul ei, la bine și la greu. Viorel Lis se confruntă cu anumite probleme de sănătate și este din ce în ce mai vulnerabil. Tratamentul său este destul de costisitor, iar Oanei îi este din ce în ce mai greu să și-l permită.

ADVERTISEMENT

Așa cum a spus în multe interviuri, Oana Lis nu are de gând să îl ducă pe Viorel la azil. Vedeta și-a luat angajamentul de a avea grijă de fostul primar al Capitalei și se ține de cuvânt.

În ultima vreme, costurile tratamentului au copleșit-o pe Oana Lis. Însă, descurcăreață ca de obicei, aceasta a găsit variante care să-i aducă un venit în plus.

ADVERTISEMENT

Pentru Oana, starea de sănătate a lui Viorel Lis este primordială. Tocmai de aceea, a început să apeleze la măsuri drastice pentru a face rost de bani și a vândut o mare parte din lucrurile personale. Oana nu s-a oprit aici, ci a pus la vânzare și crucea lui Viorel Lis.

Oana Lis a pus la vânzare crucea lui Viorel Lis

Vedeta este dispusă să vândă aproape orice pentru a face rost de bani. Până acum, aceasta a reușit să strângă o sumă de bani care să îi permită să mai cumpere câteva pastile pentru partenerul ei.

ADVERTISEMENT

Oana Lis le-a mulțumit și le este profund recunoscătoare celor care au cumpărat lucrurile sale. Pentru ea, asta a contat cel mai mult, ca lumea să rezoneze cu situația ei și să o ajute.

Sinceră și transparentă ca de obicei, Oana a recunoscut că nu îi este rușine să își vândă lucrurile. Din contră, crede că este ceva normal, mai ales că acum se pune accentul pe sustenabilitate.

ADVERTISEMENT

”Am vândut, le mulțumesc doamnelor care m-au căutat, care m-au ajutat foarte mult. Sunt veșnic recunoscătoare pentru că fiind un moment mai greu al vieții mele, am avut nevoie de spijin și nu este așa o rușine, o vâlvă. Este ceva normal să îți vinzi.”, a spus Oana Lis pentru Antena Stars, potrivit cancan.ro.

Așa cum era de așteptat, Oana Lis a primit mai mult critici din partea celor din online. Multe persoane au taxat-o pe partenera lui Viorel pentru că a recurs la un astfel de gest. Însă, Oana nu crede că a greșit cu ceva, ci, din contră. Vedeta a spus că, în situația în care este vorba despre sănătatea lui Viorel, nicio critică nu o va afecta.

”Fiecare face ce vrea. Eu fac tot ce fac din suflet, mai ales că sunt lucrurile mele. Fiecare face ce vrea cu lucrurile lui.”, a mai spus Oana pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT