Life

Acuzații de fraudă la Antena 1! Ce se întâmplă cu emisiunea Mireasa? Simona Gherghe e vizată!

Scandal cu acuzații de fraudă la Antena 1! Emisiunea Mireasa stârnește noi pasiuni, iar Simona Gherghe e în atenția publicului.
28.03.2023 | 17:30
Acuzatii de frauda la Antena 1 Ce se intampla cu emisiunea Mireasa Simona Gherghe e vizata
Acuzații de fraudă la Antena 1! Ce se întâmplă cu Mireasa. Foto: Antema 1/ YouTube
ADVERTISEMENT

Un nou scandal la Antena 1, din cauza emisiunii Mireasa! Simona Gherghe a devenit speranța multor telespectatori revoltați de rezultatele voturilor date de telespectatori pentru preferații lor!

Fraudă la Antena 1? Publicul Mireasa își cere drepturile. Simona Gherghe, vizată

Pe internet, circulă o petiție prin care se cere transparentizarea voturilor! Publicul vrea, nici mai mult, nici mai puțin, decât niște dovezi clare că favoriții anunțați săptămână de săptămână de prezentatoarea reality-show-ului matrimonial sunt într-adevăr cei aleși de cei care văd emisiunea. Mulți fani speră că Simona Gherghe va lua act de petiție și va clarifica acest scandal.

ADVERTISEMENT

În urma controverselor iscate de așa-zisul cuplu Alex-Mihai, iată că producția de la Mireasa se lovește de un alt taifun. Nu este prima emisiune și nici prima oară de la care se cer dovezi privind votarea. Însă, în acest caz oamenii au semnat o petiție, semn că telespectatorii au mers mai departe de simple vociferări pe rețelele de socializare.

Viperele vesele, care militează pentru diversitate în show-urile unde oameni de rând ajung pentru a se cupla, s-a alăturat campaniei inițiate de o tânără, a cărei petiție a început să provoace valuri.

ADVERTISEMENT

Cum arată petiția prin care se cere transparentizarea votărilor de la Mireasa

„Conform formatului emisiunii Mireasa, telespectatorii sunt cei care decid clasamentul în top al concurenților, dar și în cazul eliminărilor. Solicităm transparența voturilor la fiecare gală săptămânală. Să se comunice numărul exact de voturi prin SMS și aplicația Antena 1, pentru fiecare concurent în parte. 

Solicităm să se arate public în emisiunea live extrasul cu voturile SMS și aplicația. Considerăm că, trăind în era tehnologiei, acest lucru poate fi ușor de realizat. 

ADVERTISEMENT

Vrem ca voturile să fie decise de public și nu de producție. Vrem să se știe de la începutul săptămânii ce eliminări vor fi (de fete, de băieți) și nu făcute de staff în funcție de interesul pentru audiență sau afinități personale”, se arată în petiția pe care și Viperele vesele au semnat-o.

Petiția, una destul de clară, a intrat deja în vizorul Antenei 1 și a producției show-ului Mireasa, iar fanii așteaptă un răspuns în acest sens. Astfel de solicitări au tot fost făcute de-a lungul anilor, iar petiții privind transparentizarea votului au existat și în cazul unor emisiuni precum Survivor sau Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT
petitie mireasa
Petiție adresată echipei de producție de la Mireasa. Foto: Instagram Viperele Vesele

Alex-Mihai, cuplul problemă din show-ul de la Antena 1

Amintim doar petiția de la Survivor România, ediția a doua! Publicul, dezamăgit și consternat de eliminarea Anei Porgras, făcută prin nominalizarea directă a lui Jador, a cerut ca gimnasta să revină în concurs.

Legat de Mireasa, nu e prima oară când în acest sezon apar proteste. Cel mai notoriu scandal este cel potrivit căruia Antena 1 ar ascunde relația care ar exista între doi băieți, postul privat de televiziune fiind acuzat de homofobie.

Viperele vesele au trimis recent un cadou pentru Alex și Mihai, un tort care nu a mai ajuns, pare-se, în casa Mireasa! Legat de acest subiect, FANATIK a vorbit cu prezentatoarele Simona Gherghe și Gabriels Cristea. Cele două au preferat să stea la marginea acestui subiect aparent tabu. Cristea a spus, în schimb, că speculațiile făcute pe seama acestui cuplu sunt niște pure prostii.

Simona Gherghe, în schimb, ne-a zis că tot ce e legat de atențiile primite de participanții în concursul matrimonial ține de producție. Ea nu avea idee să fi ajuns un astfel de cadou pentru presupusul cuplu gay.

 

 

ADVERTISEMENT