Sport

Acuzații grave la adresa lui George Ogăraru. Motivul pentru care ar fi fost dat afară de la echipa lui Gică Hagi: „Să mă dea în judecată dacă nu e adevărat”

George Ogăraru este acuzat că a subînchiriat pe 2.000 de euro locuința pusă la dispoziție de echipa lui Gică Hagi pe când activa în departamentul de scouting al acesteia.
22.09.2021 | 16:58
Acuzatii grave la adresa lui George Ogararu Motivul pentru care ar fi fost dat afara de la echipa lui Gica Hagi Sa ma dea in judecata daca nu e adevarat
George Ogăraru e atacat din toate părțile în ultima vreme. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Disputa dintre FCSB și CSA Steaua – cele două echipe care se pretind continuatoare ale câștigătoarei Cupei Campionilor Europeni în ediția din 1986 – a trecut deja la următorul nivel.

Într-un interviu acordat recent, Gheorghe Mustață amintește de momentul în care George Ogăraru a plecat de la Viitorul (redenumită între timp Farul Constanța) și lansează acuzații extrem de grave.

ADVERTISEMENT

Concret, acesta susține că fostul internațional a subînchiriat, contra sumei de 2.000 de euro, vila pe care clubul i-a pus-o la dispoziție în scurta sa experiență ca director de scouting și relații internaționale. În comunicatul emis la acea vreme nu s-a făcut, însă, referire și la motivele despărțirii.

Liderul ultrașilor face acuzații grave la adresa lui George Ogăraru

Văd că unii de la CSA se tot țin de plângeri. Îi reclamă pe jurnaliști pentru diferite lucruri care nu le convin. Păi dacă ei se țin de așa ceva, chiar dacă am spus să renunțăm la toate aceste contre, vom relua și noi atacurile.

ADVERTISEMENT

Poate facem și noi o plângere penală pe numele lui George Ogăraru pentru banii plecați spre domnul Dănilescu. Poate așa își dă seama Ogăraru că știm și noi multe, dar nu am vrut și nu vrem să le dezvoltăm.

E treabă de caracter. Și aș mai propune presei să-l întrebe pe Ogăraru de ce a fost dat afară de la Viitorul lui Gică Hagi? Păi vă spun eu și îmi asum. Să mă dea pe mine în judecată dacă nu e adevărat.

ADVERTISEMENT

Lui Ogăraru i-a fost inchiriată o casă. Când domnul Pavel Peniu (n.r. conducător la Viitorul/Farul) a fost acolo, i-a găsit pe niște oameni pe care nu-i cunoștea.

Când i-a întrebat cine sunt și ce fac acolo, aceștia au spus că au închiriat casa de la domnul Ogăraru, pe 2000 (n.r. de euro). Presa poate verifica dacă am dreptate sau nu. Păi așa facem? Ne dai tu lecții și faci reclamații?”, a declarat Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Ogăraru: „Nu vreau să dau importanță unor mizerii”

Chestionat pe marginea subiectului, George Ogăraru a dat din nou asigurări că decizia de a pune capăt colaborării cu echipa lui Gică Hagi i-a aparținut în totalitate. „Ce treabă am eu cu toate aceste mizerii? Cine este Mustață ca să-i răspund eu?

De la Gică Hagi am plecat eu și nu mai are rost să vorbim acum. Nu vreau să dau importanță unor mizerii”, a reacționat fostul internațional, potrivit digisport.ro.

Acesta a ajuns la Viitorul pe 21 ianuarie 2019, după trei ani în care a făcut parte din staff-ul formaţiei Under 21 a lui Ajax Amsterdam, ca antrenor secund. Acum se ocupă de centrul de copii și juniori al celor de la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT