Sport

Florinel Coman, comparat cu Maradona în direct! Gigi Becali: ”La fel cum a reușit el la Napoli”. Cât îi dă să o ajute pe FCSB în preliminarii

La finalul partidei dintre FCSB și Sepsi, terminată 2-2, Gigi Becali a oferit declarații despre viitorul lui Florinel Coman la formația roș-albastră.
25.04.2024 | 01:08
Florinel Coman comparat cu Maradona in direct Gigi Becali La fel cum a reusit el la Napoli Cat ii da sa o ajute pe FCSB in preliminarii
Florinel Coman, comparat de Gigi Becali cu Maradona în direct. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a ratat posibilitatea de a câștiga titlul de campioană în această etapă, obținând doar un punct din partida cu Sepsi, scor 2-2. În cazul în care Universitatea Craiova nu se impunea în fața lui CFR Cluj, o victorie a roș-albaștrilor la Sf. Gheoghe le-ar fi securizat primul loc.

Gigi Becali, după Sepsi – FCSB 2-2: ”Există posibilitatea ca Florinel Coman să joace preliminarii”

Gigi Becali a vorbit despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB la sfârșitul campionatului și despre posibilitatea ca acesta să îmbrace tricoul roș-albastru și în preliminariile UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

”N-avem cum să ajungem în grupele Champions League cu actualul lot. Noi putem să-l dăm pe Coman, dar să rămână să joace preliminariile. Qatarezii încep meciurile în septembrie.

V-am zis că iau 7-8 jucători pentru că avem nevoie pe două fronturi, să ducem lupta. Eu spun ceea ce vreau. Există posibilitatea să joace preliminarii, să rămână dacă vrea. Depinde de el.

ADVERTISEMENT

Dacă-i dau 500.000 de euro bonus de calificare, vrea sau nu vrea? Dacă ne calificăm, o să aibă 500.000 de euro primă pentru 6 meciuri. Normal că acceptă”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali: ”Ce sfaturi să-i dau eu? L-am crescut eu?”

După ce Florinel Coman a afirmat că singura părere care îl interesează în fotbal este cea a lui Gică Hagi, fostul său profesor, Gigi Becali nu s-a arătat deranjat de acest lucru.

ADVERTISEMENT

”Ce treabă are? Extraordinar! Ce sfaturi să-i dau eu lui Florinel Coman? L-am crescut eu? Pe mine nu mă interesează cine ține cont de mine. Pe mine mă interesează să țină cont de mine familia mea.

Eu vreau să execute ordinele mele oamenii care sunt la mine în curte, la bază și pe stadion. Ce afinități au. Dacă l-a crescut Hagi… Nu numai el, toți pe care i-a crescut Gică Hagi îl iubesc. El i-a educat, i-a făcut oameni”, a mai declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, comparat cu Diego Maradona

Gigi Becali a explicat de ce FCSB a dominat această ediție a SuperLigii și l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Armando Maradona din perioada în care evolua la Napoli și câștiga campionatul cu formația din sudul Italiei.

”A fost omogenitatea echipei, lotul. Au jucat mult împreună și cel mai important un Florinel Coman în mare formă. Un jucător, cum a câștiga Maradona la Napoli așa a făcut Coman la FCSB.

Fără Coman o să ne fie greu, dacă nu găsim. O să luăm 5-6 jucători care valoarea lot în total să suplinească valoarea lui Coman”, a declarat Gigi Becal, după Sepsi – FCSB 2-2.

ADVERTISEMENT