Life

Acuzații grave la Bravo, ai stil! Au trișat două concurente? “Cine scoate 6000 de euro ca să cumpere…”

Acuzații grave la Bravo, ai stil! Două concurente, bănuite că au trișat. Ce ar fi făcut și ce s-a spus despre suma de 6.000 de euro?
25.04.2023 | 14:06
Acuzatii grave la Bravo ai stil Au trisat doua concurente Cine scoate 6000 de euro ca sa cumpere
Alina și Sorina de la ”Bravo, ai stil” și-ar fi cumpărat mii de urmăritori. Sursa foto: Kanal D2, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Bravo, ai stil!” devine o competiție tot mai acerbă. Concurentele par foarte determinate să obțină marele trofeu, dar și să capete notorietate. Două dintre ele sunt bănuite că au trișat. Ce s-a întâmplat, mai exact, cu pagina lor de Instagram?

Două concurente de la ”Bravo, ai stil!”, acuzate că și-au cumpărat următori

Alina și Sorina sunt în mijlocul unui scandal în sezonul cu numărul opt al ”Bravo, ai stil!”. Fetele s-au trezit, peste noapte, cu un număr mare de urmăritori pe conturile proprii de Instagram. Mai mult, aceștia nu ar fi persoane reale, ci pagini falsificate.

ADVERTISEMENT

Alina spune că cineva ar fi încercat să-i întindă o capcană cumpărându-i 100.000 de urmăritori. Tânăra consideră că cel sau cea care a dorit să-i facă ”fapta bună” ar fi avut ca scop pătarea imaginii sale. A cercetata să afle autorul, dar a nu a reușit.

”Cineva s-a gândit să facă o faptă bună și să îmi cumpere undeva la 100.000 de urmăritori.(…) Asta a fost o chestie foarte gândită să îmi afecteze imaginea. Nu vreau să dau absolut niciun nume, pentru că am contactat deja o grămadă de oameni și știu că este foarte greu să aflu cine a făcut asta.

ADVERTISEMENT

O să iau toate măsurile necesare, atât cât pot, ca să aflu cine mi-a făcut asta, pentru că, comparativ cu situația Sorinei, eu nu aveam 2000 de urmăritori, aveam un cont de aproape 20.000 de urmăritori reali, crescuți în foarte mulți ani”, a afirmat Alina, în cadrul competiției.

Odată ce Alina a pronunțat numele colegei sale de platou, Sorina, pe aceasta din urmă s-au pornit restul participantelor, care i-au reproșat că ea chiar ar fi plătit pentru a strânge urmăritori. A intervenit și unul dintre jurați, Raluca Bădulescu, care le-a susținut pe rivalele Sorinei.

ADVERTISEMENT

”Sorina, când ți s-a întâmplat ție faza cu Instagramul, emisia nu era pe post deloc. Nu știa nimeni nici măcar că sunteți concurente. Tu te legi de povestea care i s-a întâmplat Alinei”, a completat și Raluca Bădulescu disputa din emisiune.

Ce s-a spus în emisiune despre 6.000 de euro

Un alt jurat, Alexandru Abagiu, a lansat o întrebare, ușor ironică:Cine scoate 6000 de euro ca să cumpere numărul acesta de urmăritori?”, a fost replica make-up artistului, care este cel mai nou jurat din competiția despre modă.

ADVERTISEMENT

Care este marele premiu de la ”Bravo, ai stil!”

”Bravo, ai stil!” se află la sezonul 8, iar din martie se transmite pe noul post TV, Kanal D2. Este prezentat, la fel ca în anii anteriori, de către Ilinca Vandici. Concurentele luptă pentru titlul de ”Cea mai stilată femeie din România” și pentru cecul în valoare de 100.000 de lei.

ADVERTISEMENT