Life

Cine sunt cele 10 concurente din noul sezon Bravo, ai stil! Surprizele sunt mari

Cele 10 concurente care vor păși în sezonul cu numărul opt, de la Bravo, ai stil! Surprizele competiției despre modă sunt mari.
01.04.2023 | 14:04
Cine sunt cele 10 concurente din noul sezon Bravo ai stil Surprizele sunt mari
Bravo, ai stil se va difuza pe Kanal D2. Sursa foto: kanald.ro
ADVERTISEMENT

În curând va începe un nou sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!”, cel cu numărul opt. Nu se va mai difuza pe Kanal D, așa cum s-a obișnuit, ci pe Kanal D2. Zece concurente sunt așteptate să treacă pragul competiției și să se lupte pentru titlul de ”Cea mai stilată femeie din România”.

Cine sunt cele 10 fete de la Bravo, ai stil!, sezonul opt

Noul sezon ”Bravo, ai stil” va debuta pe micile ecrane ale românilor, duminică, 2 aprilie, de la ora 19:00, pe Kanal D2. Concurentele acceptate să ia parte la proiect sunt foarte determinate să dea tot ce au mai bun, pentru a ajunge acolo unde își doresc.

ADVERTISEMENT

Doar zece fete, din sutele câte s-au prezentat la casting, au primit ”ok-ul” din partea producătorilor și juraților ”Bravo, ai stil”. Acestea sunt foarte tinere, unele abia ieșite de pe băncile facultăților, altele încă studente, iar unele deja cu o carieră solidă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bravo, ai stil! (@bravoaistil)

Carina este una dintre participante. Ea are 24 de ani, este din Timișoara și a absolvit Facultatea de Drept. Acesteia îi face concurență Luiza, în vârstă de 23 de ani, originară din Târgu Jiu și absolventă a Facultății de Design, în Cluj. Următoarea este Alina, din Sibiu, de profesie make-up artist.

ADVERTISEMENT

Iris visează și ea să ajungă ”Cea mai stilată femeie din România”. Are 24 de ani, este din Baia Mare și urmează un program de master în Design, la Cluj-Napoca. Milena, în vârstă de 23 de ani, originară din Vălenii de Munte, va păși și ea în platoul ”Bravo, ai stil”, fiind absolventă de Marketing, la ASE București, iar în prezent masterandă la Drept.

Andreea, o tânără de 24 de ani, din Botoșani, și studentă la Facultatea de Medicină, în Iași, este o altă concurentă. După ea urmează Beatrice, în vârstă de 24 de ani, de profesie economist și design vestimentar. Pe lângă carieră, urmează și un program de master, de Design Vestimentar.

ADVERTISEMENT

Restul concurentelor sunt: Jasmine, în vârstă de 22 de ani, studentă în ultimul an la Litere, în București, Constanția, în vârstă de 21 de ani, originară din Republica Moldova și studentă în anul II la Facultatea de Arte, din Capitală, și Sorina, în vârstă de 23 de ani, din Ploiești, absolventă a Facultății de Arte Plastice din cadrul UNArte.

Cine sunt jurații din acest sezon, de la Bravo, ai stil!

Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu vor fi în acest an jurații care vor analiza ținutele și atitudinea concurentelor. De luni până vineri, de la ora 19:00, cu toții vor putea fi urmăriți pe noul post turcesc, Kanal D2. Emisiunea va fi prezentată tot de Ilinca Vandici.

ADVERTISEMENT