Fotbal intern

Acuzațiile lui Ionuț Negoiță pentru „falșii dinamoviști”: „Unii doar vorbesc, dar nu ajută nici cu 10 lei!”

17.06.2020 | 11:34
Acuzatiile lui Ionut Negoita pentru falsii dinamovisti Unii doar vorbesc dar nu ajuta nici cu 10 lei
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo a vorbit despre soarta clubului pe care îl patronează și a anunțat că încă nu a găsit niciun cumpărător.

Actualul patron al lui Dinamo crede că multe persoane din jurul formației din „Ștefan cel Mare” doar se dau dinamoviști, dar nu vor să ajute deloc.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță speră să găsească un cumpărător competent să asigure stabilitatea echipei și a mărturisit că își va face un card „DDB” imediat cum va ieși din acționariat.

Acuzațiile lui Ionuț Negoiță pentru „falșii dinamoviști”

Ionuț Negoiță s-a arătat nervos pe anumite persoane pe care îi face „falși dinamoviști”, despre care spune că doar vorbesc, dar nu contribuie cu nimic pentru salvarea clubului:

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să mai comentez despre vânzarea lui Dinamo, singurii care au făcut cu adevărat ceva au fost suporterii, prin programul DDB.

Oricine e așteptat să se implice la Dinamo, pentru că e un proiect care are nevoie de susținere. Pot să se implice și alți oameni care nu sunt neapărat dinamoviști, dar din păcate foarte mulți se limitează la vorbe.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo au mai făcut rost de câțiva bani, practic ei țin clubul de câteva luni, ei sunt în legătură directă cu conducerea lui Dinamo”.

„Eu caut în continuare cumpărător, care să-și asume responsabilități, din păcate nu a venit un investitor care să-și asume faptul de a ține clubul pe o linie de plutire.

ADVERTISEMENT

Văd foarte mulți dinamoviști care vorbesc, dar nu sunt în stare să pună 10 lei pentru a salva clubul. Îi văd pe ei… sunt foarte implicați… vorbesc să se bage în seamă.

Doar să vorbești și să nu faci nimic concret mi se pare lipsă de respect. Demontrează cât de dinamoviști sunt. Sunt și alții pe lângă domnul Andrei Gerea, fostul ministru al Economiei, care au pregătiri înalte și care sunt în board-ul lui Dinamo”, a mai spus Ionuț Negoiță.

„Ce au făcut fanii lui Dinamo e fără precedent!”

„Ce au făcut fanii lui Dinamo e fără precedent în România și cred că pot trece și la următorul nivel de a susține clubul, la care să se alăture, cum ar fi domnul Muhammad Murad și alții.

Nu pot să comentez ce a făcut Florin Prunea, e o decizie proprie, iar concluziile le trage fiecare în dreptul lui”, a continuat patronul lui Dinamo.

„Îmi doresc foarte mult să ia Dinamo clubul, eu cu sufletul voi rămâne mereu dinamovist și voi face tot ce pot ca să ajut. Și după ce voi ieși voi rămâne apropiat de club, dar vreau să dau responsabilitate altora.

Imediat cum ies din acționariat o să-mi fac card DDB de cel mai înalt nivel. Am fost surprins că magazinerul a fost depistat pozitiv, sper să reluăm cât mai repede meciurile”, a mai spus Ionuț Negoiță la TV Pro X.

ADVERTISEMENT