Life

Acuze dure după descalificarea lui Jador de la Survivor All Stars. Ce s-a întâmplat, de fapt: “S-a tăiat la montaj”

Apar acuzații dure după descalificarea lui Jador de la Survivor All Stars. Ce s-ar fi întâmplat în competiția din Republica Dominicană?
01.03.2024 | 10:17
Acuze dure dupa descalificarea lui Jador de la Survivor All Stars Ce sa intamplat de fapt Sa taiat la montaj
De ce a fost descalificat Jador. Sursa foto: captură video youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Telespectatorii s-au revoltat după ce Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars 2024, în ediția de joi seară, 29 februarie. Muți dintre ei acuză producătorii emisiunii că au tăiat la montaj ceea ce s-a petrecut cu adevărat în consiliu.

Telespectatorii acuză Survivor All Stars de tăiere la montaj după descalificarea lui Jador

Daniel Pavel a avut un dialog ușor înțepător cu Jador în ediția de joi seară, în timpul consiliului Faimoșilor, care au pierdut din nou un joc în fața Războinicilor. Prezentatorul a lăsat de înțeles că artistul a fost dat afară din show-ul dominican din cauză că a încercat să fugă din camp.

ADVERTISEMENT

Ceea ce s-a difuzat pe sticlă, însă, i-a nemulțumit pe mulți oameni de acasă. Asta în condițiile în care au apărut informații de acum trei săptămâni în mediul online, legate de descalificarea interpretului, care a făcut parte din tabăra Faimoșilor. Inclusiv FANATIK a aflat în exclusivitate, de la artist, că el, de fapt, nu ar mai fi vrut să stea în competiție, deoarece producătorii nu au adus-o și pe iubita sa, în tabără opusă, a Războinicilor.

Jador și-a dorit ca iubita lui să fie în emisiune cu el

Iubita lui Jador este Oana Ciocan, fostă participantă și ea la Survivor România, în echipa Războinicilor. Producătorii i-ar fi promis artistului că îi vor aduce și partenera în emisiune, cu condiția ca el să stea cât mai mult, deoarece asigură cifre mari de audiență. Văzând că cerința îi era amânată adesea, Jador ar fi ales să părăsească campul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Jador ar fi purtat un dialog dur cu Daniel Pavel în timpul consiliului. Cântărețul i-ar fi reproșat că este folosit pentru audiență și că telespectatorii au fost mințiți în sezonul anterior, când el a mai fost participant, că primea îngrijiri la piciorul accidentat într-un spital. De fapt, era ținut într-o cameră de hotel. Același lucru s-a precizat și în comentariile de pe youtube.

”Rușine Pro TV ați taiat tot ce a spus jador a vorbit timp de 5 minute cum e folosit doar pentru rating și cum a fost tratat în sezonul 2 când echipa survivor l-au băgat într-o camera de hotel în timp ce noi eram mințiți ca era la spital RUȘINE PRO TV! nici nu ați menționat faptul ca echipa a spus ca nu mai vine la filmări dacă nu pleacă jador chiar moroșanu a fost primul care a spus asta dar ați tăiat atât știți sa faceți!”, a scris un internaut.

ADVERTISEMENT

Telespectator: ”Moroșanu și Zanni au amenințat producția că echipa faimoșilor nu mai intră la filmări dacă nu e descalificat Jador”

De asemenea, unii telespectatori au reproșat celor care se ocupă de emisiune că Moroșanu și Zanni au amenințat producția că echipa Faimoșilor nu va mai lua parte la jocuri dacă Jador nu va fi descalificat. Totodată, internauții au amintit și de gestul lui Culiță Sterp de a fugi din camp.

”De ce nu spuneți adevărul că Moroșanu și Zanni au amenințat producția că echipa faimoșilor nu mai intră la filmări dacă nu e descalificat Jador??? Morosanu și Zanni au zis producției ori Jador, ori noi!! Câtă nedreptate! Și Culiță în sezonul 2 a fugit din tabără și nu a fost descalificat, ci a primit pedeapsă să nu participe la o recompensă! Și Alin Chirilă și Andreea Moromete la fel!”, au mai scris alții.

ADVERTISEMENT

De altfel, unele persoane sunt de părere că la mijloc nu a fost vorba decât despre un scenariu. ”Totul a fost aranjat și calculat la perfecție ! Nu mai puneți botul la regia asta”, a mai notat un telespectator.

Nu în ultimul rând, alte persoane au amintit de comportamentul agresiv verbal al lui Zanni din sezonul anterior, față de Elena Marin, și că acesta ar fi meritat la rândul său atunci descalificarea.

”Jador clar nu e un om așa bun pe cum vrea să pară, dar sunt tăiate părți din discurs. Dacă e dat Jador afară, să plece de mână cu Zanni că și ăla are niște reacții de spitalul 9. Urli, înjuri, umilești femei, arunci cu banca, ești agresiv și multe altele. Singurul bărbat educat de la faimoși e TJ Miles. Războinicii super educați față de faimoși, Delea un om drept și fain”, a mai precizat un internaut, în timp ce alții au spus că nu mai au pentru cine să urmărească show-ul.

ADVERTISEMENT