Life

Jador, gest extrem după descalificarea de la Survivor România! Ce a făcut în Dominicană și de ce iubita lui, Oana, a izbucnit în plâns

Jador face gestul suprem de iubire, pentru Oana Ciocan, după ce a fost descalificat de la Survivor România.
29.02.2024 | 18:00
Jador gest extrem dupa descalificarea de la Survivor Romania Ce a facut in Dominicana si de ce iubita lui Oana a izbucnit in plans
Ultimul lucru pe care l-a făcut Jador la Survivor România! Față în față cu Oana Ciocan, s-a pus în genunchi / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România All Stars aduce noi concurenți în echipe. Eliminat de la Faimoși, Cătălin Moroșanu, rămași fără Jador, cei din echipa roșie vor avea o nouă colegă. La fel, la Războinici, după ce Jorge e trimis acasă, este adusă o nouă războinică.

Cine intră în echipe, la Survivor România, după descalificarea lui Jador

Jador va fi descalificat după ce, confirm imaginilor prezentate pe Voyo, pleacă din tabăra Faimoșilor, la plimbare. Asta deși, puțin mai devreme, după ce pierd jocul de recompensă, Zanni și manelistul au o ieșire nervoasă și aruncă tot pe ce pun mâna în râu.

ADVERTISEMENT

Iar cu Jador descalificat, cu Cătălin Moroșanu eliminat la duel, Survivor s-ar termina prea repede. Așa că, în locul lor este adusă o fostă Faimoasă. Ana Pal, o luptătoare MMA care a fost pe punctul să î snopească, acum câteva sezoane, pe Andrei Ciobanu. Cel care, acum, i-ar fi coleg de echipă.

În echipa Războinicilor intră însă femeia pentru care Jador și-a pierdut cumpătul. Femeia de care este îndrăgostit până peste cap și pentru care a și compus versuri pline de dragoste în tabăra Faimoșilor. Vorbim de războinica Oana Ciocan.

ADVERTISEMENT

Din păcate însă, din informațiile noastre, Jador nu va mai fi de față la anunțul făcut de Daniel Pavel cu privire la iubita lui, Oana. Iar asta, desigur, va fi cea mai mare pedeapsă pentru manelist. Care, vă reamintim, a cedat psihic și a plecat din tabără.

Jador și Oana, întâlnire de gradul 0 la Survivor România

Și, chiar dacă el a protestat vehement că producătorii nu i-au adus-o pe Oana Ciocan, așa cum își dorea, cei de la Survivor România nu au avut milă. L-au trimis, fără prea multe discuții, acasă. Și au adus-o în schimb pe Oana și, în acest fel, tot i-au ținut despărțiți.

ADVERTISEMENT

Totuși, cum Jador știe să își joace cartea, înainte de la pleca din Republica Dominicană, a reușit să îi înduplece pe cei din producția Survivor. Și, pentru câteva minute, a putut să fie alături de Oana Ciocan. Totul, în fața camerelor de luat vederi.

Iar din ceea ce s-a aflat din cadrul culiselor de la Survivor România, deși nu ar fi fost martori la eveniment decât câțiva oameni, Oana a fost surprinsă. Astfel, după unul dintre jocuri, cei din echipa Războinicilor ar fi fost trimiși în camp, iar Oanei i s-ar fi cerut să rămână.

ADVERTISEMENT

Jador, decis să se însoare

Și, ca-n poveștile cu Feți Frumoși și Ilene Cosânzene, și-a făcut apariția Jador. Nu pe cal alb, dar, ceva pe acolo… Iar Jador, fără prea multe vorbe s-a pus în fața Oanei Ciocan, în genunchi. Și, după ce i-a cerut să îi fie alături i-a înmânat Biblia. Nu un inel de logodnă, doar Biblia. Pentru că, așa cum recunoaște Jador, nu s-ar putea iubi cu cineva care nu a citit Biblia.

”La câteva zile după descalificarea lui Jador, după un joc de recompensă, Dan Pavel i-a invitat toți concurenții sa se întoarcă în camp, mai puțin pe Oana Ciocan, rugată sa rămână pe loc.

A urmat un moment plin de emoție la apariția lui Jador, care a îngenuncheat în fața Oanei Ciocan cu Biblia în mână, oferindu-i-o, menționând că nu are un inel disponibil, la acel moment. Oana Ciocan, cu lacrimi de bucurie șiroindu-i pe obraz, a acceptat! După acest moment, Oana se întoarce în camp și Jador în România.

Rămâne de văzut ce se va monta și difuza și din acest superb moment petrecut la Survivor România All Stars, la fel cum rămâne de văzut cum se vor ascunde, prin ce magie, cele 5 minute petrecute de Jador în Consiliul în care a fost declarat descalificat de Dan Pavel, acele 5 minute pline doar cu acuzele lui Jador la adresa producătorilor emisiunii”, susțin Viperele Vesele.

Vă reamintim, FANATIK a anunțat că Jador va fi descalificat încă de acum trei săptămâni. La acea vreme, manelistul, așa cum se va vedea în ediția de astăzi, 29 februiarie, a încălcat toate regulile competiției. Ba chiar, ar fi adus acuzații grele producție, imagini care, încă (cel puțin) nu au fost făcute publice.

ADVERTISEMENT